Neo

Υπέρ της Γεννηματά ο Ραγκούσης...

Γεννηματά και Ραγκούσης συναντήθηκαν και αμέσως μετά εξεδόθη κοινή ανακοίνωση "περί συμπόρευσης". Υπενθυμίζουμε πως ο Ιωάννης Ραγκούσης, που ήταν κι αυτός υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς έλαβε το 2% και κάτι των 210.000 που ψήφισαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου. Ολόκληρη η δήλωση έχει ως εξής:
"Η περασμένη Κυριακή ήταν μια μεγάλη, ιστορική στιγμή για την προοδευτική παράταξη.Όλα ξεκίνησαν στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, όταν συναντηθήκαμε για τον κοινό στόχο της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Έχουμε δεσμευτεί ότι δεν θα γίνουμε ποτέ ένα άμορφο κόμμα του μεσαίου χώρου, με αντάλλαγμα κάποιες καρέκλες της εξουσίας. Είμαστε ο προοδευτικός πόλος απέναντι στη συντήρηση και το λαϊκισμό.

Ας το πάρουν επιτέλους απόφαση: Έχουμε χαράξει αυτόνομη πορεία, αυτοδύναμη στρατηγική και ενωμένοι θα τηρήσουμε την πορεία αυτή σταθερά και αμετάκλητα. Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα κανενός.

Αυτές τις μέρες, που ξαναγεννιέται η μεγάλη προοδευτική παράταξη, μετά από ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση, αποφασίσαμε να συμπορευτούμε, χωρίς καμία καθυστέρηση, για την επόμενη μέρα της παράταξης και για να ανταποδώσουμε την τιμή στους 210.000 προοδευτικούς πολίτες που δήλωσαν ήδη παρόντες στη νέα μας πορεία".

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. — ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑ : ΒΡΕ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ
    ΤΗΣ ΦΩΦΗΣ ?
    — ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΜΩΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΕΣΧΕ ΑΥΤΟΣ
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ »ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ».
    — ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ…..

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.