ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη

Κικίλιας για Σ. Αραβία: Τη Δευτέρα θα έχουμε Black Monday

Για συνέχεια στις αποκαλύψεις για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας μίλησε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας λέγοντας ότι «η υπόθεση δεν σταματάει στη συζήτηση της Δευτέρας. «Τη Δευτέρα δεν τελειώνει αυτή η ιστορία, αν σήμερα είναι Black Friday, τη Δευτέρα θα είναι Black Monday» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να δώσουν απαντήσεις γιατί έσπευσαν να υπογράψουν άρον – άρον στο αεροδρόμιο της Μίκρας μια συμφωνία με έναν καταδικασμένο λαθρέμπορο από το 2011». είπε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οι βουλευτές δεν τρομοκρατούνται... Όποιος επιζητεί την αλήθεια, δεν κρύβεται πίσω από νομολογίες, ούτε πίσω από μια ατμόσφαιρα απειλών» επισήμανε ο Βασίλης Κικίλιας. Ο ίδιος ο Καμμένος, σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ, κράδαινε απόρρητα έγγραφα το 2014 στη Βουλή, κι έλεγε «δεν με ενδιαφέρει τι θα κάνετε» και τώρα προσπαθούν να ρίξουν τη μπάλα στην εξέδρα.

«Τι προσπαθούν να κρύψουν αυτοί οι κύριοι; Υπάρχουν κι άλλες τέτοιες πωλήσεις; Έχουμε κι άλλα τέτοια προηγούμενα που ήρθαν στη Βουλή εκ των υστέρων» σημείωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος δήλωσε στον ΣΚΑΪ ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί διαβάθμισε τα έγγραφα αυτός που τα διαβάθμισε». «Θέλουν να κρύψουν τις πομπές τους, φοβούνται την υπογραφή τους» παρατήρησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Επίσης έκανε λόγο για απολύτως καθεστωτική συμπεριφορά της κυβέρνησης. «Οι ίδιοι δεν είναι Ερντογάν, δεν έχουν την πορεία του Ερντογάν» σχολίασε με νόημα, δηλώνοντας ότι ο κ. Βούτσης είναι πρόεδρος της Βουλής, όχι υπουργός της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.