ΚΟΣΜΟΣ

Στη Νυρεμβέργη

Με 20 συμμετοχές η Ελλάδα στην Spielwarenmesse

Κάθε χρόνο συναντιούνται στη Νυρεμβέργη οι δρόμοι των διεθνών αγορών παιχνιδιού, στην έκθεση Spielwarenmesse, όπου παρουσιάζονται περίπου 1 εκατομμύριο προϊόντα και 100.000 καινοτομίες.
Διάσημες μάρκες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, υπεύθυνοι εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, ανεξάρτητοι έμποροι και πολυάριθμοι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης μετατρέπουν την έκθεση παιχνιδιού στο σημαντικότερο γεγονός στον κλάδο του παιχνιδιού. Είναι η σημαντικότερη έκθεση παγκοσμίως και αυτή στην οποία συνάπτονται διάσημες μάρκες, νεοσύστατες επιχειρήσεις, υπεύθυνοι εφοδιασμού μεγάλων αλυσίδων, πραγματοποιούνται επιχειρηματικές επαφές και γεννιούνται οι τάσεις της επόμενης χρονιάς καθώς διακινούνται οι νεότερες πληροφορίες.
Η επόμενη έκθεση θα πραγματοποιηθεί 31 Ιανουαρίου - 4 Φεβρουαρίου 2018 και σε αυτήν θα συμμετάσχουν 20 Ελληνικές και κυπριακές εταιρείες.
Όπως αναφέρθηκε σε σχετική συνέντευξη Τύπου σήμερα, το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο αντιπροσωπεύει τη Spielwarenmesse eG στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Εξυπηρετεί τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις, που επιθυμούν να εκθέσουν τα προϊόντα τους στην έκθεση παιχνιδιού ή να λάβουν μέρος στην έκθεση ως εμπορικοί επισκέπτες οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το επιμελητήριο για περισσότερες πληροφορες.΄
Η έκθεση παιχνιδιού είναι μια αμιγώς εμπορική έκθεση με 2.700 εκθέτες από περισσότερες από 60 χώρες, 860 εκθέτες που δεν εκπροσωπούνται σε καμία άλλη έκθεση και ο αριθμός επισκεπτών ανέρχεται στους 75.000 από περισσότερες από 120 χώρες. Η 25.000 επισκέπτες έρχονται μόνο για την έκθεση παιχνιδιού Spielwarenmesse.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.