Neo

Ο Γιώργος μιλά για όλους και για όλα

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Ιστορίες» και στον δημοσιογράφο Παύλο Τσίμα μιλάει ο Γιώργος Παπανδρέου σήμερα Τρίτη, τα μεσάνυχτα, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.
Ο πρώην πρωθυπουργός μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στα αποτελέσματα του α’ γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στην κεντροαριστερά, στη μαζική συμμετοχή των πολιτών, στην αναμέτρηση Φώφης - Ανδρουλάκη, την επόμενη μέρα της ΔΗΣΥ, αλλά και στους Τσίπρα και Μητσοτάκη και τα σενάρια συνεργασίας. Σημειώνουμε πως σε συνέντευξή του την Κυριακή στο ΠΘ και τον Νίκο Φελέκη ο πρώην πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως είναι εγγυητής της ενότητας του νέου φορέα και του προοδευτικού του προσανατολισμού, απέρριψε την συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και επετέθη με σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Κώστα Καραμανλή και των ευθυνών του για την δημοσιονομική εκτροπή που οδήγησε τη χώρα στα μνημόνια.

6 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Πολύ μπροστά, έκανε την αντίστασή του στους … πολιτισμένους με υψηλό IQ.

  2. …βιονικές κάλτσες (κάλπες);

    • Manos 15:41 15/11/2017

      Αστο φιλε μην το παιδευεις δεν ειναι για σενα αυτα γιατι απευθυνεται σε κοινα μυαλα και οχι σε σανοφαγους.

  3. Μήπως κάποιος επιτυχημένος επιστήμονας ή επαγγελματίας; Έφτιαξε καμία start up;

    • Alek 8:26 15/11/2017

      Είναι ένας τυχάρπαστος, πρώην πρωθυπουργός που κράτησε την χώρα του όρθια, έφυγε χωρίς εκλογές γιατί τον πρόδωσαν οι δικοί του άνθρωποι, πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς, προσφάτως βραβευμένος για τις ηγετικές του ικανότητες από διεθνή οργανισμό (που ασχολείται με αυτά), συγκαταλέγοντάς τον ανάμεσα στους 100 καλύτερους ηγέτες του κόσμου. Μην ασχολείσαι με αυτόν όπως κάνουν και σχεδόν όλα τα ΜΜΕ της χώρας του, γιατί αποτελεί απειλή της διαπλοκής και διαφθοράς του κόσμου και περισσότερο των διοικούντων(εμφανών και αφανών). Γενικά είναι ένας άχρηστος που απλώς χάνουμε τα λόγια μας μιλώντας για αυτόν.

      • Manos 9:35 15/11/2017

        Ειναι αυτος που μιλαει και τα λεει οπως ειναι και οπως εγιναν και δεν μας ενδιαφερει καθολου η γνωμη των τρολς οπως η αφεντα σας. Θα τον ακουτς απο εδω και μετα θελετε δεν θελετε.

        https://www.youtube.com/watch?v=ouERERH8Hq0

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.