AUTO - MOTO

Πρεμιέρα με Πετρούνια

H MercedesBenz Ελλάς δίνει το παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου Αυτοκίνηση-FISIKON 2017 με μία σημαντική πανελλαδική πρεμιέρα!

Η καρδιά της αυτοκίνησης χτυπά από 11-19 Νοεμβρίου στην Αθήνα, στα περίπτερα 7 & 8 του Ολυμπιακού Ακινήτου Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο) και η Mercedes-Benz βρίσκεται για ακόμη μία χρονιά εκεί παρουσιάζοντας τη συνολική της πρόταση για την αυτοκίνηση του σήμερα και του αύριο!

Στα λαμπερά εγκαίνια που τελέστηκαν παρουσία πλήθους κόσμου και επισήμων, η Mercedes-Benz με τη βοήθεια του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια έκανε τα αποκαλυπτήρια της XClass, του πολυαναμενόμενου νέου της μοντέλου που σηματοδοτεί την εισαγωγή της μάρκας σε μία νέα κατηγορία: αυτή των μεσαίων pickup!

Επιπλέον, γιορτάζει τα 50 χρόνια AMG εκθέτοντας τα αποκλειστικά μοντέλα CCoupe, GLC Coupé & GLE Coupé, για εκείνους που το τέλειο δεν είναι αρκετό, ενώ

…με ολόκληρη τη γκάμα των κυρίαρχων compact μοντέλων της, δηλ. τις Α-ClassB-ClassCLA και GLA

… με τις νέες εκδοχές του κύρους παγκοσμίως, τις ολοκαίνουργιες E-Class Cabrio και S-Class

… με την 4η γενιά των αμιγώς ηλεκτροκίνητων smart fortwo & forfour electric drive,

αλλά και τους εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της μάρκας που μπορούν να ενημερώσουν κατανοητά και ξεκάθαρα για όλες τις υπηρεσίες που συνοδεύουν τα αυτοκίνητα Mercedes-Benz καθώς και για τις ευκαιρίες ενοικίασης της υπηρεσίας StarRent | Mercedes-Benz & smart Rentals, η Mercedes-Benz βρίσκεται στην Αυτοκίνηση-FISIKON 2017 για να εντυπωσιάσει!

petrouniasliveris

Πηγή: autoliveris.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.