LIFESTYLE

Δριμεία επίθεση

REM κατά Τραμπ: Είναι ένας κλόουν

Δριμεία επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο χαρακτήρισαν «κλόουν» εξαπέλυσαν οι REM σε συνέντευξη με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του άλμπουμ «Automatic for the people».

«Δεν είναι μόνο το ποιος είναι και τι αντιπροσωπεύει. Είναι αυτό που έκανε στην αμερικανική πολιτική διαδικασία. Έχει επιτρέψει την ηλιθιότητα να είναι το νόμισμα του βασιλείου, έχει επιτρέψει τη σκέψη που ήταν και πρέπει πάντα να είναι περιθωριοποιημένη και στις άκρες να γίνει σχεδόν μέρος της κυρίαρχης άποψης» είπε ο Μάικ Μιλς.
Γι' αυτό, όπως είπε, «δεν θα τον συγχωρήσει ποτέ» και δεν θα σταματήσει να μιλά για όσα τον ενοχλούν.

Ο Μιλς είναι γνωστό ότι δεν είναι θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ, καθώς συχνά εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τον πρόεδρο των ΗΠΑ μέσω twitter.

Αναφερόμενος στο τραγούδι του συγκροτήματος «Ignoreland» από το άλμπουμ «Automatic for the people» ο Μιλς είπε «είναι λυπηρό το γεγονός ότι το τραγούδι είναι πιο σχετικό τώρα απ΄ότι τότε (1992), είναι απογοητευτικό ... Είναι ένα πολύ χαοτικό μπέρδεμα το τραγούδι επειδή έτσι αισθανόμαστε για την τρέχουσα πολιτική κατάσταση».

«Δεν είναι μόνο η πολιτική του, δεν είναι μόνο η βλακεία του - είναι αυτό που έκανε και τι επιτρέπει να συμβεί και δεν θα τον συγχωρήσω γι' αυτό και δεν θα σταματήσω να το συζητώ» υπογράμμισε ο Μάικλ Μιλς.

Από την πλευρά του ο Στάιπ υποστήριξε: «Νομίζω ότι του αποδίδεις υπερβολική αξία. Είναι απλά ένας bozo (κλόουν)».

Στάιπ και Μιλς κατηγόρησαν τα ΜΜΕ και το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα για την είσοδο του Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.