ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τόσκας για τραυματισμό δικηγόρου: Δεν έχουν χώρο στην Δημοκρατία μας τέτοιες λογικές

«Γίνονται όλες οι ενέργειες για να οδηγηθούν οι δράστες στην δικαιοσύνη» δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν. Τόσκας, κατά την επίσκεψη του το μεσημέρι στον Ευαγγελισμό και στην δικηγόρο που παραλίγο να χάσει το πόδι της από φωτοβολίδα που πέταξαν οι ταραξίες χτες το βράδυ στα Εξάρχεια.

Ο κ. Τόσκας χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στα επεισόδια, «μειοψηφία που επιζητά την βία και τόνισε «δεν έχουν χώρο στην Δημοκρατία μας τέτοιες λογικές».

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας, μετέβη στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της γυναίκας, η οποία υποβλήθηκε σε μια πολύωρη σοβαρή χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται διασωληνωμένη.

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο ο κ. Τόσκας δήλωσε:

«Δυστυχώς για ακόμη μία φορά κάποιες μειοψηφίες ξαναχτύπησαν. Ο τραυματισμός αυτής της γυναίκας είναι τα επίχειρα μίας μειοψηφίας που επιζητά τη βία.

Αυτές οι λογικές δεν έχουν χώρο στη Δημοκρατία μας. Γίνονται όλες οι ενέργειες ώστε οι δράστες να εντοπιστούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη.

Δυστυχώς, αυτά έγιναν έπειτα από τη λήξη της πορείας για την επέτειο του Πολυτεχνείου κατά την οποία δεν σημειώθηκε κανένα επεισόδιο».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.