ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League

Βαριά ήττα για Ολυμπιακό

Ηττα-αποκλεισμό γνώρισε ο Ολυμπιακός στη Λισσαβόνα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ολυμπιακός άρχισε καλά το ματς και φρόντισε να κρατήσει την μπάλα για να μην κινδυνεύει. Ο χρόνος περνούσε χωρίς σοβαρές ευκαιρίες από τις δύο πλευρές αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου οι "ερυθρόλευκοι" κατέρρευσαν.

Σε ανύποπτη φάση στο 40' ο Ντοστ έγραψε το 1-0 ενώ στο 43' ο Σέζαρ, εκμεταλλευόμενος σοβαρό λάθος του Κούτρη, διαμόρφωσε το 2-0.

Με δύο γκολ στην πλάτη ήταν πολύ δύσκολο για τον Ολυμπιακό να συνέλθει. Ο Λεμονής έκανε προσπάθεια από τον πάγκο ρίχνοντας στη μάχη τον Σεμπά και τον Τζούρτζεβιτς, όμως η ομάδα του δεν απείλησε.

Αντίθετα, στο 66' η Σπόρτινγκ δέχθηκε και άλλο γκολ, πάλι με τον Ντοστ ο οποίος αυτή τη φορά χρησιμοποίησε το κεφάλι του.

Το παιχνίδι κάπου εκεί κρίθηκε οριστικά. Ο Ολυμπιακός, ότι και αν κάνει στο τελευταίο παιχνίδι του με τη Γιουβέντους, θα μείνει τέταρτος στον όμιλό του.

Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι "ερυθρόλευκοι" ήταν να μειώσουν με τον Οφόε στο 87'.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ………………..ποιοσ ολυμπιακος………ξενοι αδιαφοροι παικτεσ………..ναναι καλα οι μεσαζοντεσ που φερνουν στην ΕΛΛΑΔΑ μετρια ποδοσφαιρικα ατομα…………..ετσι δεν παμε πουθενα..δεν εχουμε εναν δυο τρεισ τεσσερις πεντε εξη ΕΛΛΗΝΕΣ στην ομαδα για να την οδηγησουν καποτε στο ΜΕΛΛΟΝ………….ΤΟ ΧΡΗΜΑ και το παραμυθι οι προυχοντεσ του κοσμου σημερα

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.