ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις

Βενιζέλος: «Αλληλέγγυος του κ. Καμμένου είναι ο κ. Τσίπρας»

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης του E-kyklos με τίτλο: «Δικαιοσύνη και Επενδύσεις» σχολίασε την αναβολή για τη Δευτέρα της επερώτησης για τη πώληση στρατιωτικού υλικού ανέφερε ότι για τον κ. Καμμένο δεν χρειάζεται κανένας σχολιασμός.

«Η συζήτηση θα γίνει τη Δευτέρα και ο κ. Τσίπρας νομίζω ότι σήμερα ο κ. Τσίπρας ανέλαβε αλληλέγγυα και εις ολόκληρον την ευθύνη», τόνισε .

Σχετικά με την βράβευση του πρωθυπουργού στο Παρίσι επεσήμανε ότι εκτιμά τη λεπτή γαλλική ειρωνεία, όπως χαρακτηριστικά είπε και ανέφερε: «Πρέπει να βραβευτεί ο κ. Τσίπρας γιατί γλιτώσαμε από την απόλυτη καταστροφή που ο ίδιος απείλησε να προκαλέσει το 2015. Εξακολουθούμε όμως πάντα να υφιστάμεθα τις βαριές συνέπειες της πολιτικής που ακολουθεί έκτοτε και η οποία δεν δίνει πραγματική προοπτική στην πραγματική οικονομία. Είμαστε στη στασιμοχρεοκοπία πάνω στην επιφάνεια του νερού. Δεν βυθιζόμαστε αλλά και δεν απογειωνόμαστε».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογράμμισε ότι « για περάσουμε στη φάση της κανονικότητας πρέπει να έχουμε ένα πραγματικό εθνικό σχέδιο, συγκεκριμένο, υπεύθυνο, προοδευτικό. Ο Κύκλος Ιδεών συμβάλλει στην προσπάθεια αυτή, με συνέδρια, εκδηλώσεις. Σήμερα τη σχέση έννομης τάξης και επενδύσεων, δικαστικού συστήματος και επενδύσεων, για να μπορέσουμε να δώσουμε πρακτικές απαντήσεις».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.