ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενώ τώρα απειλούν μέχρι και με 10ετη κάθειρξη

Βίντεο: Και ο Καμμένος επικαλέστηκε στη Βουλή απόρρητα έγγραφα

Θύελλα έχει προκληθεί από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών να απειλήσει με κάθειρξη 10 ετών όσους δημοσιεύσουν απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση των όπλων στη Σαουδική Αραβία αλλά και την απόφαση του Νίκου Βούτση να μπλοκάρει την πρόσβαση στα έγγραφα που κατέθεσε ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ωστόσο ο άμεσα εμπλεκόμενος στην υπόθεση υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τον Μάρτιο του 2014 ως πρόεδρος τότε των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, στη συζήτηση του νομοσχεδίου «μέτρα στήριξης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας στο πλαίσιο εφαρμογής του ν. 4046/2012 και άλλες διατάξεις» είχε καταθέσει και ο ίδιος απόρρητο έγγραφο.

Στη συζήτηση στην οποία μάλιστα είχε δεσμευθεί ότι το πρώτο κιόλας βράδυ που θα είναι στη Βουλή με εντολή του ελληνικού λαού θα καταργήσει όλα τα Μνημόνια και δεν θα αναγνωρίσει καμία δανειακή σύμβαση, ο κ. Καμμένος είχε καταθέσει το σύνολο του αρχείου της διεύθυνσης εποπτείας πιστωτικού συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Εγώ θα το καταθέσω σήμερα στη Βουλή. Πέστε στον υπουργό Δικαιοσύνης να ζητήσει τη δίωξή μου» έλεγε τότε από το βήμα της Βουλής ο κ. Καμμένος.

Δείτε το βίντεο:

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Για φανατασθειτε παράσταση :
    Ο Κοντονής κατά προτροπή του Καμμένου να φέρει στα δικαστήρια τον Καμμένο για δημοποίηση χαρακτηρισμένων εγγράφων .
    Έρχονται οι δικαστές της Β . Θάνου και αθωώνουν τον Καμμμενο …
    Το υπόλοιποι επί της οθόνης . ,

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.