ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βλέπει Σταύρο, Καμίνη και Ανδρουλάκη την ερχόμενη εβδομάδα…

Ξεκίνησε τις επαφές της ενόψει νέου φορέα η Φώφη

Τις επαφές της ενόψει της ίδρυσης του νέου φορέα στην Κεντροαριστερά, πυκνώνει η άρτι εκλεγείσα στη θέση του επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά.

Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που βρίσκεται ούτως ή άλλως σε συνεχή επικοινωνία με τον Σταύρο Θεοδωράκη, εξαιτίας και της ανάγκης συντονισμού των δύο Κοινοβουλευτικών Ομάδων, της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού στη Βουλή, προγραμματίζει να έχει συνάντηση μαζί του την Τρίτη στις δώδεκα το μεσημέρι. Στο ‘μενού’ της συνάντησης θα βρεθεί η συγκρότηση του ενιαίου πολιτικού κέντρου που θα οδηγήσει στο ιδρυτικό συνέδριο του νέου φορέα, αλλά και της Επιτροπής Συνεδρίου και των επιμέρους επιτροπών, καθώς βεβαίως και ο συντονισμός σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο προγραμματίζεται και κοινή σύσκεψη με κοινοβουλευτικά στελέχη, ώστε να καθοριστεί ενιαία τακτική ενόψει της συζήτησης στη Βουλή τη Δευτέρα για τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την πώληση πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Χθες, η Φώφη Γεννηματά είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο και σύμφωνα με πληροφορίες, παρατηρήθηκε ταύτιση απόψεων για τα απαραίτητα βήματα στο μεταβατικό στάδιο, αλλά και για το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα τον προσεχή Μάρτιο. Στη συνάντηση, τέθηκε επί τάπητος, και εδώ, το θέμα της συζήτησης στη Βουλή τη Δευτέρα, δεδομένου ότι ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κυρίως όμως μέλος των Επιτροπών Εξοπλισμών και Άμυνας της Βουλής.

Στο μεταξύ, τα ραντεβού της για την επόμενη εβδομάδα κλείνει το ένα μετά το άλλο η Φώφη Γεννηματά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, για την Τετάρτη το μεσημέρι προγραμματίζεται συνάντηση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και για το μεσημέρι της Παρασκευής συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη. Δεν είναι τυχαίο ότι η Φώφη Γεννηματά επιθυμεί να έχουν συγκροτηθεί ως τα Χριστούγεννα τόσο το Ενιαίο Πολιτικό Κέντρο, όπου θα μετέχουν οι βασικοί συντελεστές του εγχειρήματος, όσο και η Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου, που θα οδηγήσει στο συνέδριο του Μαρτίου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.