ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Με τα χρήματα του συμβιβασμού

Από αντίπαλοι του Ζούκερμπεργκ, δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin

Είχαν γίνει γνωστοί από τη δικαστική τους διαμάχη με τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ για την ιδιοκτησία του Facebook. Όμως ο Κάμερον και Τάιλερ Γουίνκλεβος φαίνεται ότι άφησαν αυτήν την ιστορία πίσω τους και πλέον είναι δισεκατομμυριούχοι στο bitcoin.

Οι δίδυμοι, με σπουδές στο Χάρβαρντ, είχαν μηνύσει τον ιδρυτή του Facebook, υποστηρίζοντας ότι τους έκλεψε την ιδέα για τονι ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης. Αν και οι κινήσεις τους να αποκτήσουν τον έλεγχο της εταιρείας δεν πέτυχαν, προχώρησαν σε συμβιβασμό 65 εκατ. δολαρίων το 2008. Σύμφωνα με την Telegraph, τα αδέρφια επένδυσαν 11 εκατ. δολάρια στο bitcoin, πληρώνοντας 120 δολάρια για κάνε ένα, το 2013.

Ωστόσο, με δεδομένη την αύξηση της αξίας του νομίσματος, η περουσία τους έχει αυξηθεί πολύ, ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα ξεπερνά το 1 δισ. δολάρια. Πιθανόν μάλιστα θεωρούνται οι πιο επιτυχημένοι επενδυτές στο συγκεκριμένο τομέα.
Πέρυσι, τα αδέρφια κυκλοφόρησαν μία ψηφιακή ανταλλαγή νομισμάτων, που ονόμασαν Gemini, που επιτρέπει στους επενδυτές να αγοράσουν και να πουλήσουν bitcoin.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.