ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δηλώσεις του στο συνέδριο

Αυγενάκης: «Εχουμε την αλήθεια με το μέρος μας»

Συνέδριο της αληθινής ελπίδας χαρακτήρισε το 11ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Λευτέρης Αυγενάκης επισημαίνοντας πως σηματοδοτεί μία νέα αρχή που δίνει οξυγόνο στην παράταξη.

Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης κατηγορώντας την για λαϊκισμό και πως δημιούργησε διχασμό στην ελληνική κοινωνία. « Εκεί που ανθεί ο λαϊκισμός η κοινωνία είναι διαιρεμένη» είπε, προτάσσοντας την ανάγκη ενότητας.

«Το 11ο Συνέδριο είναι προσκλητήριο ενότητας, μαζί κρατάμε ενωμένοι στα χέρια μας το μέλλον του τόπου, έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας» είπε προσθέτοντας πως οι ιδέες της ΝΔ βασίζονται σε πρότυπα κοιτώντας το αύριο.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε στην ανάγκη της εθνικής ευθύνης κάνοντας λόγο για μια τραυματισμένη κοινωνία επισημαίνοντας πως η ΝΔ έχει το πρόγραμμα να αλλάξει τα πράγματα.

«Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα, μια καινούργια μέρα, μια μέρα πραγματικής ελπίδας γιατί θα επικυρώσουμε το πρόγραμμά μας» είπε τονίζοντας πως ο ρόλος και η αποστολή των συνέδρων δεν σταματάει εδώ.

«Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους για να μιλήσουμε για το μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα της ΝΔ» δήλωσε ο κ. Αυγενάκης επισημαίνοντας την ανάγκη δημιουργίας κοινωνικών συμμαχιών μέσα από μια συμφωνία αλήθειας. Μάλιστα προέβλεψε πως το 2018 θα είναι έτος εκλογών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.