ΕΛΛΑΔΑ

Εισέβαλε στο σπίτι της

Χαλκίδα: Αδίστακτος ληστής χτύπησε 99χρονη γριούλα για να της πάρει τα κοσμήματα

Αδίστακτος ληστής επιτέθηκε σε αιωνόβια γριούλα μέσα στο διαμέρισμά της με σκοπό τη ληστεία.

Πρόκειται για 24χρονο χρήστη ουσιών, γνωστό στις αρχές που λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (26/12), μπούκαρε σε διαμέρισμα 4ου ορόφου πολυκατοικίας στη Χαλκίδα και με τη χρήση βίας απέσπασε κοσμήματα από 99χρονη γιαγιά!

Ο ληστής δε σεβάστηκε τίποτα κι άρχισε να χαστουκίζει την ηλικιωμένη προκειμένου να του πει που έχει κρυμμένα τα κοσμήματά της.
Στην πυλωτή της πολυκατοικίας τον περίμενε 19χρονη συνεργός του Αλβανικής υπηκοότητας η οποία και κίνησε την περιέργεια διερχομένων. Κάπως έτσι ειδοποιήθηκε άμεσα η Αστυνομία και πλήρωμα της Β’ ΟΠΚΕ της Δ/νσης Αστυνομίας Ευβοίας έσπευσε στο σημείο συλλαμβάνοντας την τσιλιαδόρο. Κατά την επιχείρηση σύλληψης της 19χρονης οι αστυνομικοί είδαν και τον 24χρονο δράστη να τρέχει μέσα στο σκοτάδι και προσπάθησαν να τον ακολουθήσουν .

Πράγματι οι αστυνομικοί πρόλαβαν τον 24χρονο, ενώ είδαν ότι νωρίτερα είχε κάνει κάποιες κινήσεις σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανήκει σε συγγενή του δράστη και εκεί ο 24χρονος είχε σπεύσει να εξαφανίσει τα κλεμμένα. Επιπλέον στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μπουφάν και ένας φορτιστής κινητών που ο συλληφθείς είχε κλέψει από κατάστημα της Χαλκίδας το προηγούμενο Σάββατο (23/12). Επίσης στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Στην υπόθεση ληστείας επίσης, εντύπωση προκαλεί σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το γεγονός ότι στο διαμέρισμα δεν υπήρχε ίχνος παραβίασης στοιχείο που συγκλίνει στην παραδοχή ότι ο 24χρονος είχε κάποιο αντικλείδι. Στοιχείο το οποίο εξετάζει η Ασφάλεια Χαλκίδας που έχει αναλάβει την υπόθεση.

Πηγή: LamiaReport.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.