ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Συνέδριο

Χατζηδάκης: Είμαστε το κόμμα της αλήθειας

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου Κωστής Χατζηδάκης επεσήμανε πως όλοι έχουν στο μυαλό τους την Ελλάδα τονίζοντας πως αυτή πρέπει να είναι στον πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης.

Ο κ. Χατζηδάκης εξέφρασε την πεποίθηση πως όλοι στη ΝΔ είναι αποφασισμένοι να κάνουν το χρέος τους απέναντι στη χώρα και όπως είπε, «είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, με πρόγραμμα και σχέδιο, με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σύμφωνα με τον κ. Χατζηδάκη στόχος του Συνεδρίου είναι να γίνει ένας ειλικρινής διάλογος. Όπως είπε χιλιάδες συμπολίτες συμμετείχαν στις προσυνεδριακές διαδικασίες και από αυτές τις διαδικασίες έχουν ήδη υπάρξει σημαντικά μηνύματα.

«Είμαστε το κόμμα της αλήθειας, δεν τάζουμε ούτε γεφύρια, ούτε ποτάμια, μένουμε πιστοί σε αυτό που ζητούν οι πολίτες, να μην τους κοροϊδεύουμε», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως η ΝΔ είναι το μεγάλο λαϊκό κόμμα που απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. Δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να υπάρξει οικονομική ελευθερία και κοινωνική δικαιοσύνη ο κ. Χατζηδάκης τόνισε πως μόνο με τη ΝΔ μπορεί να υπάρξουν καινούργιες δουλειές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.