WEBTV

Ελένη Φουρέιρα: «Έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία και γελούσαν! Ήταν τόσο ειρωνικό!»

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη χθες στο Late Night του Ant1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο bullying που είχε δεχτεί στα πρώτα βήματα της καριέρας της για τον τόπο καταγωγής της. Η τραγουδίστρια, εξήγησε για ποιο λόγο έκρυβε από τα Μέσα ότι είναι από την Αλβανία, αλλά και πώς πήρε την απόφαση να το αποκαλύψει.

«Ένιωσα έτοιμη να το κάνω γιατί το τι κάνεις είναι το πώς νιώθεις εσύ εκείνη τη στιγμή της ζωής σου και αν είσαι έτοιμος να το κάνεις. Μου βγήκε τόσο νεράκι από το στόμα μου αυτό γιατί συνειδητοποίησα ότι είναι λάθος αυτό που κάνω. Είσαι λάθος από τη στιγμή που ο κόσμος σε αγαπάει και σε έχει δεχτεί για το καλλιτεχνικό, δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο αυτό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, το 1997, το 1998, το 2000, υπήρχε αυτό πολύ έντονα. Οι Έλληνες δεν είναι πια ρατσιστές, πια όχι, καθόλου. Αυτό συνέβη γιατί άνοιξαν κάποιες φυλακές και ήρθαν κάποιοι εγκληματίες. Όταν το έκανα αυτό πήρα μηνύματα από ανθρώπους που ακόμα το κρύβουν και είναι γνωστοί... Πριν μπω στις Mystique έτυχε να πάω σε μια δισκογραφική εταιρία και μόλις έμαθαν ότι είμαι από την Αλβανία με κόψανε και γελούσαν.

Ήταν πάρα πολύ ειρωνικό αυτό που συνέβη μπροστά μου, ένιωσα πάρα πολύ άσχημα και έλεγα μέσα μου "θεέ μου, γιατί αυτό πρέπει να είναι τόσο κακό;". Και συνειδητοποίησα ότι για να μπορέσω να κάνω καριέρα και να δείξω αυτό που έχω θα πρέπει κάπως να το κρύψω. Έχω περάσει μήνες κατάθλιψης και πολύ στεναχώρια...».

4 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 10:06 16/12/2017

    Έφυγε από την κόλαση του Σοσιαλισμού της πείνας του Εμβέρ Χότζα και ήρθε στην Ελλάδα όπως χιλιάδες πεινασμένοι συμπατριώτες της, να μας το παίξει Μεξικάνα και να πουλάει σήμερα LIFE STYLE το Αλβαναριό.Ότι και να κάνεις Εντέλα Φουρειράι η βρώμικη Αλβανική κατσαπλιάδικη καταγωγή σου, θα σε ακολουθεί παντού.Αυτά να τα βλέπουν κάτι ζώα Έλληνες που πήγαιναν να ακούσουν Μεξικάνα και τελικά άκουγαν μιά Αλβανή.

    • Για να σου μαζεύει ελειές και μετά να φωνάζεις την αστυνομία να συλλάβει για να μην την πληρώσεις, είναι καλή, ε; Άντε χάσου ρατσιστόμουτρο!

      • FRIDA. 18:20 18/12/2017

        Κυλιέσαι στην λάσπη του μυαλού σου λασπογαρίδα.Όσο εσύ λεβεντομαλ..ς το έπαιζες ανθρωπιστής και πονόψυχος στην κάθε σαβούρα αλλοδαπό που σου κουβάλαγαν εδώ οι προδότες Έλληνες πολιτικοί, εγώ πηδούσα όοα τα Βαλκάνια, την πρώην Σοβιετική Ένωση και όλη την Ανατολική Ευρώη.Σίγουρα εγώ δεν είμαι ρατσιστόμουτρο και σίγουρα εσύ είσαι μεγάλος μαλ…ς.

  2. ELLHNAS. 0:31 16/12/2017

    Λέξη δεν είπε για την απατεωνιά που διέπραξε να παρουσιάζεται σαν Μεξικάνα ενώ είναι καθαρή Αλβανίδα, πιθανόν ρομά. Ή κυβέρνηση του Μεξικού μπορεί να την μυνήσει για παράνομη οικειοποίηση της Εθνικότητάς τους.Καμιά σχέση δεν έχει ο περήφανος λαός των Αζντέκων με τους βρωμιάρηδες κατσαπλιάδες και τουρκόσπορους Αλβανούς.Στην Αλβανία την χώρα της μαδημένης κότας, δήλωνε περήφανη που είναι Αλβανίδα.Ό καθένας στην χώρα μπουρδέλο του Τσίπρα που λέγεται Ελλάδα μπορεί να δηλώνει ότι θέλει να είναι και μάλιστα χωρίς κυρώσεις.Το ίδιο έκανε και αυτό το τσόλι από την κωλοαλβανία.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.