ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ένα άτομο στο νοσοκομείο

Καρέ - καρέ τα επεισόδια στο Μετς: 11 προσαγωγές - Χτυπήθηκαν μπασκετμπολίστες (ΒΙΝΤΕΟ) 

Σε 11 προσαγωγές ατόμων προχώρησε η αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν έπειτα από τον αγώνα βόλεϊ του Παναθηναϊκού με τον Εθνικό Πειραιώς, στο γήπεδο του Μετς.

Αγνωστα άτομα επιτέθηκαν σε οπαδούς που έβγαιναν από το γήπεδο, ακολούθησαν επεισόδια ενώ έβαλαν φωτιά σε επτά μηχανάκια και προκάλεσαν φθορές σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Θύματα του μένους των χούλιγκαν που βρέθηκαν στο σημείο και πέταξαν φωτοβολίδες, μολότοφ και καδρόνια ήταν αθλητές του Ζευ Ερυθρού, οι οποίοι έφταναν εκείνη την ώρα στο γήπεδο για το παιχνίδι της Δ’ ΕΣΚΑ με τον Αρίωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κάποια μέλη της αποστολής του Ζευ Ερυθρού χτυπήθηκαν από τους χούλιγκαν, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και ένας εξ αυτών μάλιστα να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις που έσβησαν τις φωτιές.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο ντοκουμέντο παρουσιάζει το EleftherosTypos.gr αποτυπώνει τις στιγμές αμέσως μετά τα επεισόδια στο Μετς κι αυτές είναι πρωτόγνωρες!

Στην αρχή του βίντεο φαίνονται και άνδρες της αστυνομίας, οι οποίοι έχουν φτάσει στο σημείο. Αλλά και περαστικοί, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε αυτό το θέαμα και μάλιστα σε μια από τις πιο ήσυχες συνοικίες της Αθήνας…

molotof

molotof2

molotof3

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.