ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση

ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ: Πόσες ζωές είναι αποδεκτές ως παράπλευρες απώλειες για τον Μουζάλα;

Με αφορμή τη δήλωση του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, ότι δεν εγγυάται την ασφάλεια όσων προσφύγων κρατούνται στη Μόρια, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση.

Aναλυτικά:

Τον Ιανουάριο του 2017, η επίσημη ανακοίνωση για το θάνατο ενός ακόμα πρόσφυγα στη Μόρια, υπήρξε σοκαριστική. Είχαν προηγηθεί συνολικά άλλοι τέσσερις θάνατοι προσφύγων στα hotspots.

Προκλητικά απαθές το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, αντί να βελτιώσει τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στη συγκεκριμένη Δομή, την κράτησε στάσιμη.

Σήμερα δηλώνει κυνικά, σε συνέντευξή του στο γερμανικό DerSpiegel, πως δεν εγγυάται την ασφάλεια όσων κρατούνται στη Μόρια, ειδικά στην περίπτωση που ο αριθμός των προσφύγων αυξηθεί.

Αλήθεια, πόσες ανθρώπινες ζωές είναι αποδεκτές ως παράπλευρες απώλειες για τον κ. Μουζάλα;

Σε ποια διελκυστίνδα του υπουργού και της κυβέρνησης παίζονται ανθρώπινες ζωές στα ζάρια και με τι δικαιολογία; Η συνεχιζόμενη αδράνεια, καθιστά πλέον τον ίδιο τον Υπουργό, όπως και τον πολιτικό του προϊστάμενο, τον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, υπόλογους για ό,τι συμβεί όσο αυτοί αμελούν συνειδητά και απροκάλυπτα τις υποχρεώσεις τους.

Για το ΚΙΝΗΜΑ, οι ανθρώπινες ζωές δεν μπορούν να είναι ο μοχλός στα παιχνίδια κανενός.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.