ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την αναχώρηση Ερντογάν

Νέο μήνυμα Καμμένου στην Άγκυρα

Νέες προειδοποιήσεις στους «απέναντι» για την αποφασιστικότητα μας έστειλε ο υπουργός Αμυνας που επανεμφανίστηκε μετά την αναχώρηση Ερντογάν.

Τρεις μέρες αφότου έφυγε ο Ερντογάν και έπεσε και ο «κουρνιαχτός» από τις απαιτήσεις που πρόβαλε, με δηλώσεις και  συνεντεύξεις, για τη Συνθήκη της Λωζάνης, την «τουρκική μειονότητα» και το Αιγαίο εμφανίστηκε και ο...εξαφανισμένος Πάνος Καμμένος.

Και από την Χίο «διεμήνυσε» στους «απέναντι» πως δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να παραχωρηθεί έστω και μία σπιθαμή εθνικού εδάφους.

«Είμαστε διατεθειμένοι να ζήσουμε με ειρήνη, αλλά δεν είμαστε διατεθειμένοι να υποχωρήσουμε πουθενά», ανέφερε ο  υπουργός Εθνικής 'Αμυνας Πάνος Καμμένος, από τη Χίο, όπου εγκαινίασε τρια στρατιωτικά οικήματα στο στρατόπεδο Βάκη.

«Η Ελλάδα είναι μία ειρηνική χώρα και επιδιώκει την ειρήνη και την ανάπτυξη σε όλη την περιοχή. Προς τους απέναντι έχουμε τείνει χείρα ειρήνης και συνύπαρξης. Δεν θα επιτρέψουμε όμως ποτέ να παραχωρηθεί έστω και μία σπιθαμή εθνικού εδάφους. Δεν θα επιτρέψουμε να υποχωρήσουμε ούτε ένα χιλιοστό» τόνισε ο ίδιος.

Ο υπουργός Αμυνας παραδίδοντας τα οικήματα ευχήθηκε στα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων να τα γεμίσουν παιδιά!

«Εύχομαι τα οικήματα που παραλαμβάνετε σήμερα να τα γεμίσετε με παιδιά, γιατί το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας είναι η υπογεννητικότητα», κατέληξε.

Επίσης, ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε τα Ψαρά και τους Φούρνους, όπου μοίρασε δώρα στους μαθητές και συνομίλησε με τα στελέχη, τους στρατιώτες και τους εθνοφύλακες, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Τον υπουργό Εθνκής 'Αμυνας συνόδευε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. FRIDA. 21:34 11/12/2017

    Τζάμπα μάγκας, ο γιωτάς, ο κουραμπιές που παροστάνει τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
    Αφού με δουλοπρέπεια τον κρύψανε κατά την επίσκεψη Ερντογάν μετά από απαίτηση του Τούρκου Προέδρου, τώρα φορώντας μια καραγκιοζίστικη και αποκριάτικη στολή παραλλαγής το παίζει πάλι Τζών Ράμπο.Καμμένο σε μάθαμε πιά τι καραγκιόζης, ανθέλληνας και προδότης είσαι.Και μόνο που μετέχει σε μιά κυβέρνηση με τα καθίκια του ΣΥΡΙΖΑ είναι αρκετό για να καταλάβουμε το ήθος αυτού του τυχάρπαστου πολιτικού τενεκέ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.