MEDIA

Δείτε τη απαντά στις φήμες

Nomads: Η Δήμητρα Φραντζή είναι ζευγάρι με τον Κατσινόπουλο; [βίντεο]

Η Δήμητρα Φραντζή αποχώρισε από το Nomads και σήμερα, μέσω Skype, βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό του Ant1. Οι φήμες τη θέλουν ζευγάρι με τον συμπαίκτη της Γιώργο Κατσινόπουλο και κλήθηκε να απαντήσει για το εάν αληθεύει κάτι τέτοιο.
«Λοιπόν, η πρώτη γνωριμία μας τον Κατσινόπουλο ήταν στο γραφείο της γιατρού. Από την πρώτη στιγμή είχαμε μία φοβερή επικοινωνία μεταξύ μας. Μέσα στο παιχνίδι επικοινωνούσαμε πιο πολύ με τα μάτια, πράγμα που είναι σπάνιο να το βρεις με έναν άνθρωπο και οι κουβέντες μας ήταν μικρές-κοφτές. Είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και αυτό που μου άρεσε πάρα πολύ σε αυτό τον άνθρωπο-άντρα ήταν ο σεβασμός απέναντι στις γυναίκες. Δεν ένιωσα ποτέ να με κοιτάζει πρόστυχα ή περίεργα…», ανέφερε στην ομάδα της εκπομπής τονίζοντας πως με τον Γιώργο Κατσινόπουλο, έχουν μία σχέση σεβασμού και θαυμασμού.

Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της τόνισε στην αθλήτρια πως έτσι ξεκινάνε οι σχέσεις. «Είναι ωραία για να ξεκινήσει μετά τις Φιλιππίνες μία σχέση…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια με τη Δήμητρα να απαντά: «Δεν περιμένω δεν απαιτώ πράγματα από κανέναν. Αυτό που υπήρχε στο μυαλό και των δύο είναι ότι είμαστε σε μία φάση παιχνιδιού και δεν μπορεί να γίνει τίποτε άλλο παρά να είμαστε στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Από εδώ και κάτω είμαστε συναισθηματικά ανάπηροι… Ας βγούμε με το καλό και θα τα δούμε όλα».
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.