MEDIA

Απόψε στις 21.00

Nomads: Η τελευταία ατομική ασυλία

Στο αποψινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε το αγώνισμα της τελευταίας ατομικής ασυλίας και τη μονομαχία. Ο νικητής του αγωνίσματος θα κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ οι δύο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος. Στη συνέχεια οι νομάδες θα ψηφίσουν τον 3ο υποψήφιο μονομάχο.
Ο Γρηγόρης, θα ανακοινώσει ποιον παίκτη από τους 3 μονομάχους έσωσε το τηλεοπτικό κοινό με τη θετική του ψήφο και μετά οι 2 μονομάχοι θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο Nomads. Ο παίκτης που θα χάσει, αποχωρεί από το Nomads.

Μετά την αποχώρηση, θα ανοίξουν οι τηλεφωνικές γραμμές και το τηλεοπτικό κοινό καλείται να δώσει τη θετική του ψήφο στον αγαπημένο του παίκτη, στέλνοντας τον έτσι απευθείας στον τελικό, χωρίς να αγωνιστεί στον ημιτελικό.

 

11
Το αγώνισμα ατομικής ασυλίας:

Στο σημερινό παιχνίδι για την ατομική ασυλία θα παίξουν και οι 5 παίκτες ταυτόχρονα. Θα ανέβουν επάνω στα βαρέλια και θα πρέπει να καθίσουν εκεί χωρίς να πέσουν.

Στην πρώτη φάση θα μπορούν να κρατιούνται με τα δυο τους χέρια από τα σχοινιά που θα κρέμονται, ώστε να κρατούν την ισορροπία τους.

Στη συνέχεια θα πρέπει να αφήσουν το ένα χέρι και αργότερα θα χρειαστεί να αφήσουν και το δεύτερο χέρι. Στα παρακάτω στάδια θα πρέπει να ισορροπήσουν κάποιο αντικείμενο στο χέρι τους (και πάλι χωρίς να πέσουν), και σε άλλο στάδιο θα πρέπει να σηκωθούν όρθιοι πάνω στα βαρέλια.
Κάποιες φορές θα μπορούν να ακουμπούν τα χέρια τους επάνω στο βαρέλι αλλά κάποιες φορές όχι. Όποιος παίκτης θα πέφτει από το βαρέλι θα χάνει.

Ο παίκτης που θα μείνει για περισσότερη ώρα καθισμένος επάνω στο βαρέλι θα είναι ο νικητής της δοκιμασίας και θα κερδίσει την τελευταία ατομική ασυλία. Οι δυο παίκτες που θα χάσουν θα γίνουν ο 1ος και ο 2ος υποψήφιος μονομάχος.

12

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.