WEBTV

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου «καρφώνει» τον Μαυρίδη στο Πρω1νό

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από το Νomads και θα παραμένει έως το τέλος του παιχνιδιού στο Palawan για να παρακολουθήσει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες τον μεγάλο τελικό. Σήμερα, ο Δημήτρης μίλησε μέσω Skype στο Πρωινό του Ant1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Γιώργο Μαυρίδη και την κόντρα τους.

«Επειδή δεν γνωρίζω τι έχει βγει προς τα έξω, θα σας πω αυτά που γνωρίζω εγώ και ήμουν μπροστά. Δεν είχα κάποιο λόγο να έχω κόντρα με τον Γιώργο. Ήμασταν 7 άνθρωποι που δεν γνωριζόμασταν μεταξύ μας εκτός από εμένα και το Νίκο. Μπήκαμε με τις καλύτερες προθέσεις γιατί ήμασταν όλοι από τον χώρο του θεάματος και δεν νομίζω ότι μπήκε κανείς με την προϋπόθεση να περάσει δύσκολα. Είχα άριστες σχέσεις με όλα τα παιδιά και άρχισα να καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος έχει κάτι με όλους, όταν τη 2η εβδομάδα στα selftalk και οι ερωτήσεις απευθύνονταν στο τι έχει ο Γιώργος ο Μαυρίδης και έχει απομακρυνθεί.

Εγώ του έκανα πολλάκις αυτή την ερώτηση και αυτό που μου έχει εξομολογηθεί είναι ότι επειδή έχει δώσει μία δήλωση για τα reality και δεν ξέρει ο κόσμος πως τo έχει πάρει και προσπαθεί να φτιάξει την εικόνα του και θέλει λίγο χρόνο. Εγώ του λέω «αδερφέ κάνε ο,τι νομίζεις».

Ο Μαυρίδης πίσω από την κάμερα ήταν διαφορετικός άνθρωπος… Κατανοώ ότι μπορεί να μην ήθελε να κάνει παρέα μαζί μου γιατί ξέρω τον Σάκη Τανιμανίδη ή επειδή ο κουμπάρος μου είναι αντίπαλος τατουατζής… Ο Γιώργος είχε άλλο πρόσωπο μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω από αυτές…».

Και κατέληξε: «Το πώς βγαίνει ο Γιώργος και ποια προσωπικότητα έχει βάλει αυτή την εβδομάδα δεν το ξέρω ούτε εγώ. Με έχει κουράσει ο Γιώργος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.