ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν τα παρατάει ακόμα από τον Παναθηναϊκό

Ο Ουζουνίδης... παίρνει τ' όπλο του

Αργά το βράδυ της Κυριακής η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσε τις φήμες ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία, ενώ και οι δηλώσεις του Ελληνα προπονητή μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν έδειξαν τάσεις... φυγής.

Ο Ουζουνίδης τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από τους «πράσινους». Αντίθετα. είναι έτοιμος να... πάρει τ' όπλο του και να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα ώστε να αλλάξει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

Τις προσεχείς μέρες ο κόουτς του τριφυλλιού αναμένεται να δείξει την πόρτα της εξόδου σε κάποιους ποδοσφαιριστές που θεωρεί πως δεν προσφέρουν στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, δεν αποκλείεται κάποια ονόματα να προκαλέσουν θόρυβο, ωστόσο ο Ουζουνίδης είναι αποφασισμένος να αλλάξει τα πράγματα και να βγάλει το σύλλογο από το αγωνιστικό τέλμα.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προωθηθούν από την ομάδα των Νέων κάποιοι παίκτες ώστε να παίρνουν σιγά-σιγά χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Όπως επίσης δεν αποκλείεται τον Γενάρη να γίνουν κάποιες μεταγραφές ανάλογα με τα διαθέσιμα χρήματα, ειδικά από αυτά που θα γλιτώσουν οι «πράσινοι» μετά την εκκαθάριση που θα επιχειρήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.