ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Πράγα

Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς Φαήλος Κρανιδιώτης στην Συνδιάσκεψη των ηγετών της E.N.F.

Διαδοχικές συναντήσεις με την πρόεδρο του γαλλικού Εθνικού Μετώπου κα Μαρίν Λεπέν, τον πρόεδρο του ολλανδικού Κόμματος της ελευθερίας κ. Γκέερτ Βίλντερς, το νέο πρόεδρο του κινήματος της E.N.F. και στέλεχος του φλαμανδικού Vlaams Belang κ. Γκέρολφ Άνεμανς, τον αναπληρωτή γραμματέα της E.N.F. κ. Ντίτμαρ Χόλτσφαϊντ, ο οποίος εκπροσώπησε το αυστριακό FPO, είχε στην Πράγα ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, προσκεκλημένος από τον πρόεδρο του τσέχικου κόμματος της Ελευθερίας και της Άμεσης Δημοκρατίας κ. Τόμιο Οκαμούρα.
Η παράνομη μετανάστευση, ο ισλαμικός εποικισμός της Ευρώπης, η διεφθαρμένη και ολοκληρωτική γραφειοκρατία των Βρυξελλών και η ανάγκη προστασίας της εθνικής ταυτότητας και της ανεξαρτησίας των εθνικών κρατών, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των ηγετών της E.N.F. κατά τη διάρκεια των οποίων ο κ. Κρανιδιώτης τόνισε τον δουλεμπορικό ρόλο της Τουρκίας και την ευθύνη της, ως συνεργού των ισλαμιστών τρομοκρατών, για την παράνομη μετανάστευση και το προσφυγικό ζήτημα. Ταυτόχρονα, υπογράμμισε την ανάγκη τερματισμού οποιασδήποτε ενταξιακής διαδικασίας της Τουρκίας στην Ε.Ε., ενώ έκανε σαφές ότι η Ελλάδα, επιτελώντας το ρόλο της ως Ακρίτας των ευρωπαϊκών συνόρων, χρήζει ουσιαστικής αλληλεγγύης από τα ευρωπαϊκά έθνη.

 

35
Ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος κ. Παναγιώτη Δούμα και τον εκπρόσωπο τύπου κ. Αλέξανδρο Αρβανιτάκη, είχε την ευκαιρία να αναπτύξει τις θέσεις του κόμματός του στους Ευρωβουλευτές της E.N.F. και να εξηγήσει τις μεγάλες δυσκολίες του ελληνικού λαού λόγω της ανεργίας, της εξοντωτκής φορολόγησης και τις εγκληματικές πολιτικές Ε.Ε. και κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
«Αν χρειαστεί, οι Έλληνες πατριώτες θα περπατήσουμε και μόνοι μας τον δρόμο του αγώνα. Είναι όμως πάντα καλύτερα να περπατάς στους δρόμους της Ιστορίας με συναγωνιστές που έχεις κοινά συμφέροντα», ξεκαθάρισε μιλώντας στους συνδαιτημόνες του ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
Οι συμμετέχοντες χαιρέτισαν την συμμετοχή στην κυβέρνηση της Αυστρίας του Κόμματος της Ελευθερίας (F.P.O.) και συμφώνησαν μια από τις επόμενες Συνδιασκέψεις του κινήματος να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα με οικοδεσπότη τη Νέα Δεξιά, το νέο πλήρες μέλος της E.N.F.

 

36

37

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Μπουμπούκια. Άνθη ευωδιάζοντα.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.