WEBTV

Ο Τζίμι Κίμελ αγκαλιά με το γιο του μετά την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη

Ο Τζίμι Κίμελ κρατούσε το νεογέννητο αγοράκι του αγκαλιά και έκλαιγε επιστρέφοντας στην εκπομπή του μετά την εγχείρηση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη ο μικρός Μπίλι Κίμελ. Για να μείνει κοντά στην οικογένειά του ο διάσημος παρουσιαστής έμεινε εκτός εκπομπής για μερικές εβδομάδες.

Ο Τζίμι Κίμελ από το πρώτο λεπτό του μονόλογού του έκλαιγε, κάνοντας έκκληση στην αμερικανική κυβέρνηση να αποκαταστήσει και να βελτιώσει την υγειονομική περίθαλψη των παιδιών. Πρόκειται για έναν σκοπό που έχει ευαισθητοποιήσει πολύ τον παρουσιαστή ιδιαίτερα μετά την περιπέτεια της υγείας του γιου του, που γεννήθηκε με καρδιακό πρόβλημα τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Μπίλι χρειαζόταν μια εγχείρηση αμέσως μετά τη γέννησή του και υπεβλήθη σε ακόμα μία την περασμένη εβδομάδα.

Ο Τζίμι Κίμελ μίλησε ακόμα μία φορά για το Πρόγραμμα Υγειονομικής Περίθαλψης των Παιδιών το οποίο έχει μείνει χωρίς χρηματοδότηση από το Σεπτέμβριο και έχει κολλήσει μέσα στην πολιτική αντιπαράθεση γύρω από αυτό. Δεν δίστασε να πάρει σκληρή θέση απέναντι στο Κογκρέσο, λέγοντας ότι είναι αηδιαστικό να βάζουν τις περικοπές φόρων δισεκατομμυριούχων πάνω από ζωές παιδιών.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.