Neo

Όχι συνεργασίες, αλλά…θέσεις στο Συνέδριο

Το βάρος στην αποσαφήνιση των προγραμματικών θέσεων του Κινήματος Αλλαγής ρίχνει ενόψει ιδρυτικού συνεδρίου του νέου φορέα τον Μάρτιο, ο Φίλιππος Σαχινίδης. Αντίθετα, δεν μιλά καθόλου για συνεργασίες, ρίχνοντας το …μπαλάκι σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να αποφασίσουν αν θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί τους.

«Το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών μετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη και σε κανένα σημείο των θέσεων δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά ότι προτεραιότητά μας είναι η συνεργασία ούτε με τη Νέα Δημοκρατία, ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον Αθήνα 9,84, επιμένοντας ότι «το ζητούμενο το δικό μας δεν είναι να πούμε εμείς με ποιον θέλουμε να συνεργαστούμε ή όχι».

Επαναλαμβάνοντας ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών στο οποίο ανήκει, μετέχει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία έκανε μία συνειδητή επιλογή να προχωρήσει στη συγκρότηση του Κινήματος Αλλαγής και να προχωρήσουν από κοινού στο ιδρυτικό συνέδριο, τόνισε ότι σε αυτό «θα αποσαφηνίσουμε τις προγραμματικές μας θέσεις, ποιοι είμαστε, ποιους θέλουμε να εκφράσουμε και ποιο είναι το όραμά μας για την χώρα». Στη βάση αυτών των θέσεων και τοποθετήσεων, καταλήγει : «ας αποφασίσει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ εάν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας»…

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.