ΕΛΛΑΔΑ

«Οπλοστάσιο» και ορμητήριο αντιεξουσιαστών η κατάληψη GARE

Το κτίριο της οδού Καλλιδρομίου, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ χρησιμοποιήθηκε κατά την διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, ως καταφύγιο των κουκουλοφόρων, αλλά και αποθήκη πολεμοφοδίων στις συγκρούσεις με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό το κτίριο είχε σφραγιστεί μετά από έφοδο της αστυνομίας. Ωστόσο οι ίδιοι αντιεξουσιαστές που είχαν συλληφθεί, μόλις αφέθησαν ελεύθεροι παραβίασαν πάλι την πόρτα του κτιρίου και κατέλαβαν για μια ακόμη φορά το κτίριο.
Μάλιστα οι Αρχές όταν το είχαν εκκενώσει, είχαν εντοπίσει στο εσωτερικό του χάρτες της Αττικής, κινητά τηλέφωνα και συσκευές ασυρμάτων, αλλά και ένα τετράδιο με οδηγίες και τίτλο «Σαμποτάζ στα συστήματά ελέγχου». Τότε οι καταληψίες είχαν προσπαθήσει να πετάξουν στις διπλανές ταράτσες τις εμπρηστικές μολότοφ ώστε όταν θα έμπαιναν στο χώρο οι αστυνομικοί να μην τις έβρισκαν, δεν γλίτωσαν καθώς στον δεύτερο όροφο προλάβουν να εντοπίσουν μπιτόνια και εύφλεκτο υγρό και κροτίδες μαζί με μεταλλικά σφαιρίδια.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.