ASTRO-MATRIX

Πως θα είναι τα αισθηματικά των ζωδίων την εβδομάδα 4 έως 10/12/2017;

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης είναι κυβερνήτης σου και για αυτό τον λόγο μας ενδιαφέρει πάντα ιδιαίτερα η θέση του. Στις 9 λοιπόν εγκαταλείπει τον έβδομο οίκο σου και αυτό έχει μια πάρα πολύ θετική πλευρά. Μπορεί από εκεί να σε έκανε διεκδικητικό σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά μπορεί και να σε παραέκανε διεκδικητικό. Εκτός αυτού, ο Άρης είναι βιαστικός και φέρνει εντάσεις και ο εν λόγω οίκος αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφικότητα. Τώρα που θα περάσει στον όγδοο οίκο σου που σχετίζεται με το πάθος και το βαθύ συναίσθημα, θα εξακολουθούν τα συναισθηματικά σου θέματα να είναι βασικότατα αυτή την περίοδο, αλλά με έναν κάπως πιο μυστήριο, ερωτικό, σκοτεινό, σεξουαλικό τρόπο. Η τελειότητα δηλαδή!

ΤΑΥΡΟΣ

Καλώς να τον δεχτείς τον Άρη στον έβδομο οίκο σου από τις 9. Ο Άρης λοιπόν είναι μαχητικός, γεμάτος ενέργεια και πάθος – ειδικά για νέα ξεκινήματα. Ο έβδομος οίκος σου πάλι σχετίζεται με τη συντροφικότητα, τις σχέσεις και τις συνεργασίες. Είναι μια πάρα πολύ καλή διέλευση αν είσαι ελεύθερος Ταύρος που θέλει να ερωτευθεί ή να συντροφευθεί. Για τον ίδιο λόγο είναι πολύ καλή και η διέλευση της Αφροδίτης από τον όγδοο οίκο σου – δημιουργείται ένας απίστευτος ερωτισμός κάποιες φορές με αυτούς τους δύο σε αυτά τα σημεία. Για να επανέλθουμε στον Άρη όμως, έχουμε το εξής θέμα: Είναι πάρα πολύ βιαστικός και αν θέλει κάτι το θέλει χτες, ούτε καν τώρα. Είναι και πολύ παρορμητικός, δηλαδή πολλές φορές ενθουσιάζεται, ξεκινάει, στην πορεία το σκέφτεται, αλλάζει πορεία. Θέλει δηλαδή ιδιαίτερη διαχείριση με το να προσέχεις την επικοινωνία στη σχέση σου και να μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Άσ' τα να βγουν μόνα τους καλύτερα, χωρίς να πολυελέγχεις τις καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 αποτελεί ένδειξη ότι είσαι αποφασισμένος να κλείσεις έναν κύκλο, μια και κλείνει και ο χρόνος, και να ξεκινήσεις έναν νέο όντας περισσότερο κοντά στον εαυτό σου, τα σχέδια και τους στόχους σου και πιο κοντά στους ανθρώπους σου. Αυτό που διαφοροποιείται αφάνταστα αυτή την περίοδο είναι ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και της συντροφικότητας. Σε αυτό το σημείο βρίσκεται η Αφροδίτη που σημαίνει ότι αν δεν είσαι σε σχέση το σενάριο της συντροφικότητας έχει αρχίσει να παίζει συχνά στο μυαλό σου. Η κορυφαία εξέλιξη όμως των τελευταίων χρόνων είναι ότι στις 20 Δεκεμβρίου ο Κρόνος θα αποχωρήσει από αυτό το σημείο και θα σταματήσουν οι πιέσεις και οι συνεχείς έλεγχοι στη συναισθηματική σου ζωή και στις συνεργασίες. Πλέον είναι πολύ πιο πιθανό να δημιουργούνται περισσότερο στέρεες καταστάσεις, με γερές βάσεις και να μην βλέπεις μια σχέση να διαλύεται προτού καν δημιουργηθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης βρίσκεται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα και γενικότερα τη συναισθηματική σου ζωή, καθώς και τη δημιουργικότητα και ο Άρης είναι ο πιο ορμητικός, διεκδικητικός πλανήτης, έτοιμος για νέα ξεκινήματα, γεμάτα ενθουσιασμό. Λοιπόν, ο ενθουσιασμός είναι πολύς, η κοινωνική σου ζωή έχει ενδιαφέρον, μπορείς να γνωρίσεις νέα άτομα, αλλά κάπως πρέπει να κοντρολάρεται αυτό, ο ενθουσιασμός δηλαδή. Γιατί συνήθως, με τον Άρη, τον ακολουθεί ενθουσιασμός για κάτι άλλο, και έπειτα για άλλο κ.ο.κ. Αν διαχειριστείς την ενέργειά του με τον κατάλληλο τρόπο, δηλαδή ναι μεν περιορίσεις τις ανασφάλειές σου και ανοιχτείς, αλλά δώσεις και λίγο χρόνο στον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου, τότε η περίοδος αυτή θα έχει πολύ ενδιαφέρον σε συναισθηματικό επίπεδο. Η πανσέληνος στις 3 φαίνεται ότι σε ενισχύει ψυχολογικά και αυτό έρχεται την κατάλληλη στιγμή που το χρειάζεσαι.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Τοξότη, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συναισθηματική σου ζωή και τον έρωτα. Τα τελευταία τρία χρόνια έχεις δυσκολευτεί ενδεχομένως με αυτόν τον τομέα, επειδή ο Κρόνος βρισκόταν σε αυτό το σημείο, που δεν του ταίριαζε και πολύ. Ο Δεκέμβριος όμως είναι και ο μήνας που θα φέρει τις σημαντικότερες αλλαγές. Εκτός από τη θέση της Αφροδίτης σε αυτό το σημείο, η οποία είναι πολύ πιθανό να αποτελεί ένδειξη ενός νέου έρωτα, έρχεται στις 20 του μήνα και η ώρα ο Κρόνος να αποχωρήσει επιτέλους από τον οίκο του έρωτα. Αυτός ο τομέας πλέον μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου, και με την εμπειρία που έχεις από τα μαθήματα και τις εξετάσεις του Κρόνου, να αφεθείς στον σωστό έρωτα, όχι σε κάποιον ανέλπιδο ή με ένα πρόσωπο που να μην υπάρχει συμβατότητα, παρά μόνο ενθουσιασμός. Σε περίπτωση που είσαι ήδη σε σχέση, μπορεί να σκεφτείς το ενδεχόμενο για ένα παιδί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στις 3 του μήνα συμβαίνουν τρία ενδιαφέροντα πράγματα: πρώτον, μία πανσέληνος που δείχνει ότι περνάμε σε άλλη φάση (και όντως αυτόν τον μήνα περνάμε σε άλλη διάσταση με τη μετακίνηση του Κρόνου στον Αιγόκερω), δεύτερον, ο Ερμής αρχίζει να κινείται ανάδρομα για να φέρει κάποια θέματα από το παρελθόν που πρέπει να επανεξεταστούν, και τρίτον (το καλύτερο είναι αυτό) ο υπερτυχερός Δίας και ο εξαιρετικά ρομαντικός Ποσειδώνας, σχηματίζουν μια εκπληκτική όψη που αφορά σε σχέσεις, γνωριμίες και συντροφικότητα. Η όψη αυτή μπορεί να αποτελεί ένδειξη μιας νέας σχέσης, ενός έρωτα μεγάλου. Μπορεί τα πράγματα να μην είναι και πολύ σαφή με τον ανάδρομο Ερμή, αν η σχέση αυτή όμως έρχεται από το παρελθόν, αν έχει ήδη γίνει η γνωριμία δηλαδή προ ανάδρομου Ερμή, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Μόνο τα μηνύματα που δίνεις, καλό θα ήταν να είναι σαφή και όχι διφορούμενα.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής από τις 3 έχει ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και αυτό έχει δύο πλευρές: η πρώτη έχει να κάνει με όλα αυτά για τα οποία είναι γνωστός ως ανάδρομος, αναβολές, καθυστερήσεις και ίσως ασυνεννοησία. Η δεύτερη έχει να κάνει με το ότι το παρελθόν έρχεται με κάποιο τρόπο στο παρόν. Με τη μορφή σκέψεων ή και προσώπων. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και η Αφροδίτη μην ξεχνάς, οπότε μιλάμε για πρόσωπα του συναισθηματικού παρελθόντος με τα οποία έχει μείνει μια εκκρεμότητα ανοιχτή. Παρά την ανάδρομη πορεία του Ερμή, πάντως, ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας γνωριμιών και νέων επαφών και αξίζει να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να υπάρχει θέμα με την επικοινωνία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιήθηκε στις 3 είναι μια υπέροχη όψη που και αυτή τη βδομάδα θα δείχνει το θετικό πρόσωπό της: ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιό σου και ο Ποσειδώνας, στον οίκο σου του έρωτα και της συναισθηματικής σου ζωής, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται. Ο Δίας είναι πλανήτης της επέκτασης, της θετικότητας και ο Ποσειδώνας του ρομαντισμού, και η συνεργασία τους δεν μπορεί παρά να είναι μια από τις πιο συναισθηματικές. Εν τω μεταξύ ο Άρης βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σου και σε γεμίζει επιθυμία για τον άλλον ή την άλλη ή για τον ίδιο τον έρωτα. Ναι, μπορεί ο Ερμής να είναι ανάδρομος, αλλά αυτό δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε σένα. Καλό θα ήταν βέβαια να μην βιάζεσαι να κρίνεις τον άλλο ή την άλλη και να περιμένεις να γυρίσει και ορθόδρομος για να βγάλεις συμπέρασμα με μια πρόσφατη γνωριμία. Μπορεί βέβαια να δεις και πρόσωπα από το παρελθόν, όλα τα σενάρια παίζουν όπως καταλαβαίνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου Τοξότη για να ανοίξει την πόρτα να φύγει και ο Κρόνος αυτόν τον μήνα και να ησυχάσεις μια και καλή από την πίεσή του, αλλά και για να αρχίσεις να βλέπεις σταδιακά κάποιες εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας σου εξάλλου, είναι απόλυτα επικεντρωμένος σε εσένα και ξεκινάει θετικές αλλαγές σε όλους τους τομείς. Εκτός από την Αφροδίτη, στο ζώδιό σου βρίσκεται και ο Ερμής, ο οποίος θα αρχίσει να κινείται ανάδρομα από τις 3. Αυτό μπορεί να σημαίνει τα γνωστά, δηλαδή κάποιες καθυστερήσεις ενδεχομένως ή μικροπροβλήματα στην επικοινωνία, αλλά και επιστροφές προσώπων από το παρελθόν. Την ίδια μέρα έχουμε και μια πανσέληνο στους Διδύμους που αφορά τις σχέσεις και τη συντροφικότητα και μπορεί να ξεκαθαρίσει μια συναισθηματική υπόθεση. Αν μη τι άλλο, θα ξέρεις και τι θέλεις και προς τα πού να πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας με τεράστιο ενδιαφέρον για σένα, γιατί έρχεται κάτι σαν ψυχολογική απελευθέρωση, μια αίσθηση ότι οι σκέψεις και τα συναισθήματά σου γίνονται περισσότερο ξεκάθαρα και ότι φεύγει από πάνω σου ένα βάρος. Αυτό φυσικά έχει αντίκτυπο και στις σχέσεις σου και κάπως ενεργοποιείται και η εξωστρέφειά σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, τα νέα είναι πολύ καλά: το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα στις 3 είναι μια απόλυτα θετική όψη, μεταξύ του πλανήτη της θετικότητας και του πλανήτη του ρομαντισμού, οι οποίοι βρίσκονται σε δύο κοινωνικούς σου οίκους. Σε έναν άκρως κοινωνικό οίκο θα βρίσκεται και ο Άρης από τις 8 και όλα δείχνουν ότι ο Δεκέμβριος θα συνδυαστεί με πολύ κόσμο, νέες γνωριμίες και ρομαντικές συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το κυρίως θέμα της εβδομάδας για τη συναισθηματική σου ζωή είναι η πανσέληνος στις 3 στους Διδύμους, στον πέμπτο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τον έρωτα. Κάθε πανσέληνος συνδέεται με ένα ξεκαθάρισμα, μια ολοκλήρωση, μια “ανακεφαλαίωση” για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα λίγο αργότερα. Αυτή την περίοδο δηλαδή μπορεί να ξεκαθαριστεί μια συναισθηματική υπόθεση, μέσα σου κυρίως, ώστε να ξέρεις κι εσύ τι σου γίνεται. Αν κάποιος σου δίνει διπλά μηνύματα (τι περίεργο στις μέρες μας) εσύ θα καταλάβεις ότι ένα από αυτά υπερισχύει και τέλος. Που για να λέμε την αλήθεια, συνήθως όταν υπάρχουν δύο αντιφατικά μηνύματα ταυτόχρονα (όπως και θέλω αλλά και δεν μπορώ) καλό δεν το λες. Στο κάτω κάτω είναι σημαντικό ο άλλος ή η άλλη όχι μόνο να θέλει, αλλά να θέλει με βεβαιότητα.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή τη βδομάδα έχουμε μια συγκλονιστική όψη που είτε είσαι σε σχέση είτε όχι, είτε θέλεις να είσαι είτε δεν θέλεις να είσαι, σε αφορά άμεσα και μπορεί να αλλάξει πολλά ΚΑΙ (όχι μόνο) στη συναισθηματική σου ζωή. Πρόκειται για το τρίγωνο του Δία με τον Ποσειδώνα, ο Δίας πλανήτης της τύχης, της επέκτασης, της αφθονίας και της ευημερίας και ο Ποσειδώνας κυβερνήτης σου (πολύ σημαντικό αυτό) και στο ζώδιό σου εδώ και χρόνια. Οι Ιχθύες παίρνουν πολλή από τη λάμψη του Δία, ο Δίας μεγεθύνει τα χαρίσματά του Ποσειδώνα και κατ' επέκταση τα δικά σου, φέρνει τύχη και μια ευκολία στα εγχειρήματα σου. Βρίσκεται στον ένατο οίκο σου που έχει να κάνει με τη διεύρυνση των οριζόντων σου, τα ταξίδια, την αισιοδοξία, και εκεί θα τον συναντήσει και ο Άρης στις 9. Ο Δεκέμβριος φαίνεται ήδη ότι θα είναι ένας συναρπαστικός μήνας με τη διάθεση σου να ανεβαίνει, με νέες γνωριμίες και με προοπτικές.

 

Πηγή: Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για την εβδομάδα 4 έως 10/12/2017. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.