ΕΛΛΑΔΑ

Νέα δεδομένα για τη δολοφονία

Δολοφονία στην Κρήτη: Επνιξε τον πατέρα του και μετά πήγε για ύπνο

Βάσει των νέων δεδομένων η επίθεση του γιου εναντίον του πατέρα σημειώθηκε αργά το βράδυ αλλά όχι σε συμπλοκή όπως ισχυρίζεται ο δράστης. Σύμφωνα με το δελτίο του Alpha που επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι ενδείξεις που έχει ο ιατροδικαστής και η αστυνομία από την αυτοψία στον χώρο δείχνουν πως το θύμα δέχθηκε επίθεση την ώρα που κοιμόταν.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μία ατάκα του πατέρα για κάποιο οικογενειακό ζήτημα ήταν η αφορμή για το έγκλημα. Μάλιστα η συζήτηση έγινε σε κάποιο καφενείο και στη συνέχεια ακολούθησε το έγκλημα.
Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα, ο πατέρας και ένας φίλος του επέστρεψαν στο σπίτι όπου βρήκαν τον 34χρονο να κάθεται στην αυλή. Τον μετέφεραν μέσα στο κρεβάτι του. Όταν θεώρησαν ότι ο 34χρονος κοιμήθηκε, ο φίλος του πατέρα έφυγε από το σπίτι και ο πατέρας έπεσε επίσης για ύπνο.

Ωστόσο τώρα οι αρχές εξετάζουν το σενάριο ο 34χρονος να ξύπνησε και μη μπορώντας να ξεχάσει την ατάκα του πατέρα του που τον εξόργισε, κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Γρονθοκόπησε τον 61χρονο και στη συνέχεια τον έπνιξε με ένα μαξιλάρι. Μάλιστα στη συνέχεια έπεσε για ύπνο.

Ο 34χρονος ισχυρίστηκε πως ο πατέρας του πήγε να τον χτυπήσει

Ο 34χρονος πατροκτόνος είπε στις αρχές «τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».

Ο 34χρονος μετά τη σύλληψη του, δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το έγκλημα στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς όπως υποστήριξε, όταν πίνει γίνεται βίαιος. Ο δράστης πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.