ASTRO-MATRIX

Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 16-17/12/2017

Αγαπημένα μου ζωδιάκια βρισκόμαστε πολύ κοντά στις μέρες των Χριστουγέννων και είμαστε εδώ για να δούμε πως θα περάσουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο στην ερωτική μας ζωή. Θα έχουμε εν μέσω ανάδρομου Ερμή επανασυνδέσεις; Τι θα γίνει με τις νέες γνωριμίες; Θα ζήσουν στιγμές πάθους οι δεσμευμένοι; Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τα ερωτικά σας το Σαββατοκύριακο είναι εδώ! Να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο άκρως ερωτικό! Το astraweekend love αναλύει πως θα περάσουν τα 12 ζώδια το διήμερο αυτό, πρόκειται άραγε για ένα όμορφο διήμερο ή όχι και τόσο; Πάμε να διαβάσουμε αναλυτικά τι μας περιμένει το διήμερο 16 έως 17 Δεκεμβρίου 2017 και πως θα περάσουν στον αισθηματικό τομέα τα αγαπημένα μας ζώδια. Δείτε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις για τα Ζώδια 2018!
Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πως θα περάσεις στον αισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο:
ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να προσπαθήσεις να αποφύγεις τους σκοπέλους που απειλούν την αισθηματική σου ζωή από εκνευρισμούς που θα έχουν επακόλουθα δυσάρεστα όπως αδικαιολόγητους εκνευρισμούς που μπορούν να δυναμιτίσουν την σχέση σου ξεπηδώντας από το πουθενά. Θα σου δώσει διέξοδο και ευκαιρία για να εκτονωθούν οι εντάσεις και να τις αφήσετε πίσω σας, φιλικές παρέες και συγκεντρώσεις όπου θα διασκεδάσετε και θα ηρεμήσει το κλίμα μεταξύ σας. Αυτήν την βελτίωση πρέπει να διαφυλάξεις με το να αποφύγεις να θυμηθείς ότι απωθημένα έχεις κατά την διάρκεια της Κυριακής, σχετικά με την σχέση σου, αλλά να επιδιώξεις να περάσετε όσο είναι δυνατόν καλλίτερα. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, αν κάνεις γνωριμία από νωρίς το Σαββατοκύριακο, δεν έχει καλές προοπτικές επιτυχίας λόγω του εκνευρισμού που σε διακατέχει, αντίθετα, αργότερα μέσα από τις παρέες και τις συγκεντρώσεις οι συνθήκες θα είναι πολύ πιο ευνοϊκές. Την δε Κυριακή, αν επιστρατεύσεις την διαίσθηση και την υπομονή σου θα κάνεις καλή επιλογή.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάθε σχέση για να διατηρείται, χρειάζεται να της αφιερώνεται ο απαραίτητος χρόνος που της ανήκει, επομένως θα είναι προς όφελος της δικής σας αν επιδιώξεις να υπάρξει στο πρόγραμμα σου για να ξαναβρείτε ο ένας τον άλλο. Αν το Σάββατο νοιώσεις φορτισμένα τα νεύρα σου, μην βρεις εύκολο στόχο το ταίρι σου, πιθανότατα θα είναι το πιό αθώο θύμα του εκνευρισμού σου, ψάξε αλλού τις αιτίες του. Το ίδιο ισχύει και την Κυριακή, που δεν θα μπορείς να συνεννοηθείς με το ταίρι σου, αφού θα μιλάτε χωρίς να καταλαβαίνεστε, άλλη γλώσσα ο ένας, άλλη γλώσσα ο άλλος. Βρείτε άλλες διεξόδους και χαλαρώστε μακριά από σοβαρές καταστάσεις και προβλήματα. Αν είσαι μόνος/η, ήδη από αργά την Παρασκευή και αρχή του Σαββάτου, μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου μπορείς να βρεις ταίρι ή ακόμη αργότερα το Σάββατο, μπορεί να υπάρξει κάποια επιστροφή από τα παλιά, αλλά κράτα επιφυλάξεις, θυμήσου γιατί χωρίσατε. Καλλίτερα περίμενε την Κυριακή που μπορεί να χτυπήσει την πόρτα σου ο μεγάλος Έρωτας!
ΔΙΔΥΜΟΙ

Όταν φτάνει το Σαββατοκύριακο, έχεις φορτωθεί όλη την κούραση της εβδομάδας αλλά παρ’ όλα αυτά, καλό θα είναι να επιδιώξεις, όσο και αν σου είναι δύσκολο, μια αποφόρτιση με το ταίρι σου σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον στην εξοχή, έστω για έναν καφέ! Αν προκύψουν υποθέσεις που απαιτείται να επιλυθούν, μην παρασυρθείς κατ’ ανάγκην από τις απόψεις που έχει το ταίρι σου, ίσως οι δικές σου να είναι οι ενδεδειγμένες. Την Κυριακή, πιθανόν να προκύψει κάποια επιστροφή πρόσωπου με το οποίο είχες σχέση στο παρελθόν και είναι στο χέρι σου να μην αφήσεις να διαταραχθεί η τωρινή σου σχέση. Αν είσαι μόνος/η, αν διαθέσεις κάποιο χρόνο στην αναζήτηση, κάτι μπορεί να βγει, αλλά μην βασιστείς σε γνώμες τρίτων και αν ο ανάδρομος Ερμής σου φέρει επιστροφή από το παρελθόν, από σένα εξαρτώνται οι εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όλα δείχνουν ότι θα περάσεις όλο το Σαββατοκύριακο με το ταίρι σου και καλά θα κάνεις γιατί θα νοιώσετε πολύ καλά και με ευχάριστη αισθηματική φόρτιση. Οι τυχόν επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα υπάρξουν, αν τις μοιραστείς με το ταίρι σου, θα σας επιτρέψουν να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί, ενώ οι κοινές προσπάθειες θα σας επιβραβεύσουν με την ικανοποίηση της αλληλοσυμπληρώσεως και της επιτυχίας. Μετά από αυτό, κάντε μιαν ανάπαυλα την Κυριακή με μιαν εκδρομή για δύο, ώστε να αποτοξινωθείτε από τις επαγγελματικές ασχολίες. Αν δεν έχεις ταίρι και οι χώροι της καθημερινότητες και οι φιλικές παρέες θα σου δώσουν ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα σου εμπνεύσει συναισθήματα, αδιάφορο αν έχει προοπτικές να διαρκέσει ή όχι. Ζήσε τό σήμερα.

ΛΕΩΝ
Καλό θα είναι να συγκρατήσεις τους εκνευρισμούς που σου φόρτωσε η εβδομάδα και να μην τους ξεσπάσεις στο ταίρι σου που είναι τελείως άσχετο με τις αιτίες που τους προκάλεσαν, ώστε να μην αντιδράσει στην άδικη επίθεση σου. Η κρεβατοκάμαρα είναι ο σωστός χώρος για ευχάριστη διοχέτευση της ενέργειας που σου συσσωρεύει ο εκνευρισμός, είναι προτιμότερο και για τους δυό σας. Την Κυριακή μπορείς με το ταίρι σου να κάνετε ανάδρομη στο κοινό παρελθόν σας και να θυμηθείτε αναπολώντας τις ευχάριστες στιγμές και επ’ ευκαιρία να τις επαναλάβετε. Αν είσαι μόνος/η, η έντονη επιθυμία σου να δώσεις ένα τέλος στη μοναξιά σου, με νέα γνωριμία, ας μην σε παρασύρει σε πρόωρους ενθουσιασμούς που δείχνουν έλλειψη κρίσεως. Από την άλλη μεριά, οι συναισθηματικές σου υπερβολές έλκουν υποψήφια ταίρια, ενώ την Κυριακή, πιθανόν ο ανάδρομος Ερμής να σου φέρει κάποιον/α από το αισθηματικό παρελθόν σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και το κάλο Σαββατοκύριακο από την Παρασκευή! Αυτό που χρειάζεσαι σαν αρχή είναι να μαζέψεις μια μεγάλη παρέα με φίλους και το ταίρι σου και να το ρίξετε στην διασκέδαση. Οι συνθήκες είναι τόσο ευνοϊκές γι’ αυτό που δεν έχει σημασία τι θα επιλέξετε, παντού θα ξεφαντώσετε. Μην σε παρασύρει όμως αυτό το κλίμα και αρχίσεις τις μεγαλοστομίες και τις φανφάρες στο ταίρι σου, μίλα λακωνικά, ρεαλιστικά και προσγειωμένα. Οι καλοί λογαριασμοί… Την Κυριακή χαλάρωση και βόλτα ξένοιαστα με το ταίρι σου. Γιορτές έρχονται, υπάρχουν και βιτρίνες. Αν είσαι μόνος/η, μέσα από τις παρέες κάτι καλό μπορεί να προκύψει που όμως δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί με επιπολαιότητα ή ακόμη μια νέα γνωριμία από το πουθενά που μπορεί να έχει ραγδαία εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ζόρικο προβάλλει αυτό το Σαββατοκύριακο για σένα, με αρνητικά στοιχεία που θα βγάλεις προς το ταίρι σου, όπως κτητικότατα και νεύρα που θα προκαλέσουν περαιτέρω εκνευρισμούς. Το Σάββατο η τάση σου για άκριτο και αψυχολόγητο υπερκαταναλωτισμό θα σε οδηγήσει σε κόντρες και διενέξεις με το ταίρι σου εξ αιτίας της αδυναμίας σου να αντισταθείς στις γιορτινές προκλήσεις. Σαν να μην έφτανε αυτό, την Κυριακή μπορεί να αρχίσετε να θυμάστε όλες τις κακές εμπειρίες που έχετε ο ένας για τον άλλο, όλα τα απωθημένα που κρατάτε μέσα σας και βρίσκετε ευκαιρία να τα εξωτερικεύσετε. Λάθος και των δυό σας! Αν δεν έχεις ταίρι, από νωρίς δεν ευοδώνονται οι προσπάθειες σου να βρεις κάποιο λόγω της κόπωσης της εβδομάδας, όμως αφού ξεκουραστείς και πάρεις τα πάνω σου το αγαπημένο σου χόμπι το φλερτ θα το εξασκήσεις με επιτυχία. Την Κυριακή, αν εξακολουθείς να ψάχνεις, υπάρχουν οι φιλικές και οικογενειακές συγκεντρώσεις για κυνηγότοποι, που σου κλείνουν πονηρά το μάτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μεταφράζεται σε σκληρότητα η υπερβολή στην ακαμψία στην απολυτότητα και στην υπέρμετρη προβολή της έτσι κι’ αλλιώς μεγάλης αυτοπεποίθησης που δείχνεις και που προκαλεί εκνευρισμό στο ταίρι σου. Ίσως το κάνεις επειδή μέσα σου σιγοκαίει κάποια ανασφάλεια και προσπαθείς να δείξεις ότι διαθέτεις δύναμη. Ξεκαβάλησε και λίγο το καλάμι. Αυτές είναι απαράδεκτες συμπεριφορές προς το ταίρι σου, μόνο και μόνο για να καλύψεις τις δικές σου ανάγκες. Το άδικο είναι ότι ενώ το ταίρι σου έχει όλη την καλή διάθεση να σου τις καλύψει, οι πιεστικές συμπεριφορές σου μπορεί να το ανατρέψουν αυτό. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή η στάση θα σε κάνει να εξακολουθείς να μην βρίσκεις αν δεν την αλλάξεις και γίνεις πιο διαλλακτικός/η και συνεννοήσιμος/η. Αφού αποφασίσεις να αλλάξεις συμπεριφορά, κυκλοφόρησε στους χώρους που συνήθως πηγαίνεις και αν διαθέσεις και κάποιον χρόνο, ίσως κάτι μπορεί να σου βγει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορεί να έχεις κέφια και όρεξη για ατέλειωτες κουβέντες και ψαρέματα στο ταίρι σου, όμως σκέψου ότι μπορεί να είναι κουρασμένο, οπότε είναι καλλίτερα να αφήσεις αυτήν την τακτική και να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε ψυχικά διασκεδάζοντας, και αφήνοντας κατά μέρος τις ενοχλητικές για το ταίρι σου συναισθηματικές μεταπτώσεις σου. Όσο για τις απαιτήσεις που του προβάλλεις, καλλίτερα να τις ξεχάσεις πια, γιατί δεν θα έχουν άλλο αποτέλεσμα από άσκοπους εκνευρισμούς και εντάσεις. Αν είσαι μόνος/η, για να κάνεις κάποια νέα γνωριμία πρέπει να καταβάλλεις προσπάθειες και να καταναλώσεις και χρόνο, να δείξεις την αυθόρμητη πλευρά του εαυτού σου και να ακούσεις την εσωτερική σου φωνή. Όμως εκτός από τον αυθορμητισμό σου να επιδείξεις και σαφήνεια, καθώς επικρατεί μια γενική ασυνεννοησία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν βάλλεις στόχο να διοργανώσετε εσύ και το ταίρι σου μια έξοδο με τους φίλους σας, και την πραγματοποιήσετε, είναι βέβαιο ότι θα στέφει με απόλυτη επιτυχία, οι πάντες θα διασκεδάσουν, και στο τέλος όλοι θα εκδηλώσουν την ευχαρίστηση τους για την έμπνευση σου και θα σε συγχαρούν. Θα είναι κρίμα, και το χειρότερο, θα είναι και άδικο μετά από την τόσο επιτυχημένη διασκέδαση να εκφράσεις έλλειψη εμπιστοσύνης στο ταίρι σου, μόνο και μόνο επειδή είσαι ανασφαλής. Τι να πει το ταίρι σου για το ότι δεν το εμπιστεύεσαι, όταν την Κυριακή συμβεί μια επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν; Ποιός να εμπιστεύεται ποιόν; Αν δεν προστατέψεις την σχέση σου, αν βέβαια το θέλεις, κινδυνεύει σοβαρά! Αν είσαι μόνος/η, κάποιο φιλικό σου πρόσωπο ίσως προαχθεί σε ταίρι σου. Αν κάνεις νέα γνωριμία μην ξεκινήσεις με δύσπιστη διάθεση από ανασφάλεια, ενώ σε περίπτωση που θα σου κάνει κρούση για επανασύνδεση κάποιο παλιό ταίρι, χρειάζεται πολλή περίσκεψη πριν απαντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο φαίνεται ότι πρέπει να συμμαζέψεις κάπως το μυαλό σου για να μην τα κάνεις θάλασσα στην σχέση σου. Πρέπει να προσπαθήσεις και να τα καταφέρεις να βρεις την χρυσή τομή στον χρόνο που θα αφιερώσεις στο ταίρι σου και στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγεις δίκαια παραπόνα. Μπορεί να αισθάνεσαι πολύ κοντά στο ταίρι σου και να το θεωρείς και φιλαράκι σου, όμως δεν είναι! Μην το μεταχειρίζεσαι έτσι! Υπάρχουν πράγματα που αν του τα εξομολογηθείς θα ξεπεράσεις την αδιόρατη για σένα γραμμή της διακριτικότητας, αλλά πολύ ευκρινή για τον υπόλοιπο κόσμο, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί και να ζηλέψει. Πολύ περισσότερο δε, αν βάλεις και σε κίνδυνο την σχέση σου την Κυριακή, φλερτάροντας δεξιά και αριστερά. Αν δεν έχεις ταίρι, ο χώρος της δουλειάς σου, μπορεί να σου προσφέρει ευκαιρίες ή μια νέα γνωριμία μπορεί να γίνει στους χώρους και τις ομάδες που αναπτύσσεις δράση, όπου μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Μετά από μια εβδομάδα δουλειάς, σου χρειάζεται να πάρεις μια ανάσα αλλαγής από την ρουτίνα και την φθορά της καθημερινότητας με μια έξοδο που θα έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά ώστε να κάνει και σένα και το ταίρι σου να νοιώσετε πολύ πολύ ωραία, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της ζωής σας έστω και προσωρινά. Μην δώσεις μέσα στο Σάββατο προτεραιότητα στα θέματα της δουλειάς εις βάρος του χρόνου που δικαιούται το ταίρι σου και το δυσαρεστήσεις. Αντίθετα, την Κυριακή, όταν θα επιχειρήσει το ταίρι σου να απαιτήσει εμπράκτως να μονοπωλήσει εσένα και το σύνολο του χρόνου σου, αφιέρωσε του όλη την παρουσία και την προσοχή σου. Εσύ θα κερδίσεις! Αν είσαι μόνος/η, σαν καλλιτεχνική φύση που είσαι και συχνάζεις σε χώρους τέχνης, εκεί μπορεί να βρεις την αδελφή ψυχή που έχει τις ίδιες αντιλήψεις και τις ίδιες ευαισθησίες με σένα. Επίσης ο χώρος της δουλειάς σου είναι πρόσφορος για δημιουργία σχέσης, είτε με συνάδελφο, είτε με κάποιο πρόσωπο από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον σου.

 

Πηγή: Τα αισθηματικά το Σαββατοκύριακο 16 ως 17/12/2017 από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.