ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Το μόνο 4G Smartphone που προσφέρει τη δυνατότητα για bothies

To NOKIA 8 στον ΓΕΡΜΑΝΟ

Το πλέον ισχυρό 4G smartphone της ΝΟΚΙΑ, NOKIA 8, το οποίο ξεχωρίζει για τον πανίσχυρο οκταπύρηνο επεξεργαστή του, Qualcomm® Snapdragon™ 835, αλλά και για τη διπλή κάμερά του που, για πρώτη φορά, επιτρέπει στον χρήστη να τραβά βίντεο και φωτογραφίες ταυτόχρονα με την εμπρόσθια και την οπίσθια κάμερα, είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr.
Στα highlights του ολοκαίνουργιου smartphone περιλαμβάνονται:
• Οι κάμερες: το Nokia 8 παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη να χρησιμοποιεί και τις δύο κάμερες ταυτόχρονα για φωτογραφίες -οι λεγόμενες bothies. Το Nokia 8 είναι εξοπλισμένο με διπλή κάμερα 13MP + 13MP με πιστοποιημένους Zeiss φακούς, 4Κ ανάλυση σε video και NOKIA OZO 360ο ήχο. Οι bothies αποτυπώνονται χάρη στη λειτουργία Dual Sight και στον μοναδικό συνδυασμό της κύριας διπλής κάμερας με την εμπρόσθια κάμερα 13ΜΡ F2.0, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα παράλληλα για live broadcasting σε Facebook και YouTube.
• Η οθόνη: η 5.3” IPS QHD οθόνη του Nokia 8, προστατεύεται με Corning® Gorilla® Glass 5.
• Επίσης, το ασφαλές και ενημερωμένο λειτουργικό Android Nougat 7.1.1 OS.
Το νέο 4G Smartphone NOKIA 8 είναι διαθέσιμo στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στο www.germanos.gr, σε μπλε χρώμα στα 599€ [1] ή σε 36 άτοκες δόσεις[2] των 16,64€/μήνα. Η συσκευή διατίθεται φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και μπορεί να συνδυαστεί με μία μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ.
Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, στην καρδιά της τεχνολογίας, οι καταναλωτές μπορούν να απευθυνθούν στους Tech Experts, τους εξειδικευμένους συμβούλους τεχνολογίας που θα τους σετάρουν το νέο τους Smartphone και θα το συγχρονίσουν με τις υπόλοιπες «έξυπνες» συσκευές τους.

NOKIA-8 NOKIA-8_bothie

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.