ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ

Αχλάδια με μπλέ τυρί και προσούτο

 

Υλικά

  • 2 αχλάδια, κομμένα σε 8 φέτες το καθένα
  • 2 κ.γ. χυμό λεμόνι
  • 1 φλ. ρόκα
  • 85 γρ. μπλε τυρί (ροκφόρ ή γκοργκονζόλα), κομμένο σε μικρά κομμάτια
  • 170 γρ. (16) μακρόστενες φέτες προσούτο

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα αχλάδια και τα ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού.

Απλώνουμε μια φέτα προσούτο στην επιφάνεια εργασίας και τοποθετούμε πάνω σε αυτή ένα κομμάτι αχλάδι, ένα φύλλο ρόκας και τέλος ένα κομμάτι μπλε τυρί.

Τυλίγουμε το προσούτο γύρω από το αχλάδι και τα υπόλοιπα υλικά.

Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.