ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ

Aνακάλυψε υλικό παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του γιου του και τον κατέδωσε!

H ιστορία έχει προκαλέσει αίσθηση στην πολιτεία του Μιζούρι, ενώ ο ανήλικος δράστης κρατείται μέχρι να οριστεί η δίκη του.
51 (2)

Μία πρωτοφανής ιστορία ήρθε στη δημοσιότητα και προκαλεί μεγάλη εντύπωση τόσο για την πράξη του δράστη όσο και για τον τρόπο που επήλθε η σύλληψή του από τις αρχές.

Ο Paul Spensberger από το Μιζούρι δεν δίστασε να καταδώσει τον ίδιο του τον γιο, όταν ανακάλυψε ότι στο κινητό του υπήρχαν φωτογραφίες γυμνών ανήλικων παιδιών.

Ο 17χρονος Andrew είχε κατηγορηθεί για κάποιες μικροκλοπές, ενώ κι η παραβατική του συμπεριφορά είχε προκαλέσει την οργή του πατέρα του, ο οποίος αποφάσισε να τον τιμωρήσει, κατάσχοντας το κινητό του τηλέφωνο για μερικές ημέρες.

Αυτό, όμως, που ανακάλυψε με σοκαριστικό τρόπο, ξεπερνούσε κατα πολύ τα προγενέστερα σφάλματά του, καθώς είχε αποθηκευμένες τις γυμνές φωτογραφίες ενός κοριτσιού 2 χρονών.

Ο πατέρας δε δίστασε λεπτό κι ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψη του εφήβου, ενώ διαπιστώθηκε πως στις φωτογραφίες απεικονιζόταν το ανήλικο παιδί ενός συγγενή της κοπέλας του 17χρονου.

Μάλιστα, ο ίδιος ο 17χρονος δράστης παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες προορίζονταν για πώληση σε έναν συμμαθητή του, για τον οποίο είχε υποψίες ότι ήταν παιδόφιλος, ενώ είχε σκοπό να τις πουλήσει έναντι 350 δολαρίων, ώστε να αποπληρώσει ορισμένα από τα χρέη του.

Πλέον, ο 17χρονος αντιμετωπίζει σοβαρότατες κατηγορίες, ενώ κρατείται έναντι του ποσού των 10.000 δολαρίων μέχρι να οριστεί η ημερομηνία της δίκης του.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.