ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε φωτογραφίες

Επίσκεψη του Πάνου Καμμένου στο Άγιον Όρος

Το Άγιον Όρος επισκέφθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο, ο κ. Καμμένος «επισκέφθηκε το Άγιον Όρος για τον εορτασμό των Θεοφανείων και για τα εγκαίνια του λιμενοβραχίονα Καρουλίων που ανακατασκεύασε εκ βάθρων η Διεύθυνση Μηχανικού του Γ’ Σώματος Στρατού».

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας δεν διευκρινίζεται πότε έγινε η μετάβαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Αθωνική Πολιτεία ούτε και πόσο χρονικό διάστημα παρέμεινε ο Πάνος Καμμένος στο Άγιον Όρος.

 

11

12

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 8:21 20/01/2018

    Δεν υπάρχει σε αυτή την χώρα ένας εισαγγελέας να σταματήσει αυτόν τον καραγκιόζη τον προδότη Πάνο Καμμένο; Φοράει ενώ δεν έχει κανένα δικαίωμα την στολή παραλλαγής του Ελληνικού Στρατού και την ξεφτυλίζει.Αυτός που κυβερνάει με τον ψεύτη και πολιτικό εγκληματία Τσίπρα, ψηφίζει πολυνομοσχέδια και μνημόνια και αναγκάζει τον Ελληνικό Στρατό να ξεσκατίζει Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, διαπράτει ποινικό αδικημα για αντιποίηση αρχής φορώντας στολή Έλληνα αξιωματικού.Από πότε οι γιωτάδες, οι ανθέλληνες και οι προδότες φοράνε στολή παραλλαγής;

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.