ΕΛΛΑΔΑ

Απειλούσε μια 44χρονη

Εξαρθρώθηκε στα Ιωάννινα σπείρα τοκογλύφων με αρχηγό μία 71χρονη

Στα νύχια σπείρας «βαμπίρ» με ανθρώπινο πρόσωπο είχε πέσει εδώ και τρία χρόνια μια 44χρονη επιχειρηματίας των Ιωαννίνων! Η συμμορία των τοκογλύφων που της είχε δανείσει χρήματα, της «ρουφούσε» το αίμα ζητώντας υπέρογκους τόκους με απειλές ακόμη και για τη ζωή της!

Η θηλιά είχε σφίξει τόσο πολύ στο λαιμό της γυναίκας, που δεν άντεξε άλλο και κατέφυγε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Όπως κατήγγειλε, είχε δανειστεί τμηματικά διάφορα ποσά από την 71χρονη αρχηγό της σπείρας, από τον Φεβρουάριο του 2015 ως τον περασμένο Αύγουστο. Όμως, η ίδια και οι «μπράβοι» της την εκβίαζαν απαιτώντας να τους καταβάλει τοκογλυφικούς τόκους, απειλώντας ότι θα κάνουν ζημιές στην επιχείρησή της ή και στην ίδια.

Οι αστυνομικοί προσημείωσαν το χρηματικό ποσό που αξίωναν εκβιαστικά ο δράστες και η 44χρονη έκλεισε ραντεβού με τους δράστες για να το παραδώσει. Μόλις έφτασε ένας 42χρονος Έλληνας και πήρε τα χρήματα, συνελήφθη. Λίγο αργότερα, έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών ένας 41χρονος και η 71χρονη και στα σπίτια τους κατασχέθηκαν 5.000 ευρώ και δύο κινητά. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για εκβίαση, τοκογλυφία και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.