ΚΟΣΜΟΣ

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο πριν φύγουν για Τουρκία

Φρίκη στο Βερολίνο: 55χρονη δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια ερωτικών βασανιστηρίων

Φρικτό θάνατο στα χέρια ενός ζευγαριού που γνώρισε μέσω διαδικτύου προκειμένου να κάνουν σεξ βρήκε μια 55χρονη γυναίκα στο Βερολίνο.

Σύμφωνα με την αστυνομία η 55χρονη Μαριάννα Μ. γνώρισε τον 36χρονο Ταϊφούν Σ. και την 27χρονη Τζάσμιν Π. σε ένα φόρουμ για ανθρώπους με ειδικά σεξουαλικά ενδιαφέροντα.

Οι τρεις τους συναντήθηκαν σε διαμέρισμα που είχε νοικιαστεί ειδικά για την περίσταση και, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η 55χρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου ενώ το πτώμα της βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών.
Όπως είπαν αστυνομικοί η άτυχη γυναίκα βασανίστηκε για ώρες από το ζευγάρι ενώ η σορός της μεταφέρθηκε από τα σκαλιά για τέσσερις ορόφους.

Την άτυχη γυναίκα βρήκε νεκρή σε κάδο απορριμμάτων λίγες δεκάδες μέτρα από την πολυκατοικία στην οποία έγινε το μοιραίο ραντεβού, τυλιγμένη σε μια γκρι κουβέρτα ένας περαστικός.

Το ζευγάρι των δραστών εντοπίστηκε και συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Βερολίνου λίγο πριν επιβιβαστούν σε πτήση για Τουρκία.

Ο 36χρονος, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, είχε στο παρελθόν κατηγορηθεί για εμπόριο ναρκωτικών, επιθέσεις, κατοχή όπλων και κλοπές ενώ η σύντροφός του είχε στο ποινικό της μητρώο κατηγορίες για απειλές, αντίσταση κατά της αρχής και κλοπές.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.