WEBTV

Η στιγμή της κατάρρευσης στο Χρηματιστήριο της Τζακάρτα

Βίντεο από κάμερα ασφαλείας κατέγραψε την στιγμή που ένα εσωτερικό μπαλκόνι του Χρηματιστηρίου της Τζακάρτα κατέρρευσε, ενώ ήταν γεμάτο φοιτητές που εκείνη την ώρα έκαναν ξενάγηση στους χώρους του κτηρίου.

Το υλικό που δόθηκε στην δημοσιότητα δείχνει μια ομάδα ατόμων να στέκεται στο μπαλκόνι αυτό πάνω από το λόμπι του κτηρίου. Ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, τα πάντα έχουν καταρρεύσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ, στην πλειοψηφία τους οι άνθρωποι που έπεσαν μαζί με το μπαλκόνι ήταν φοιτητές του πανεπιστημίου Παλεμπάγκ της Σουμάτρα. Τραυματίστηκαν, αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός. Μεταξύ των συνολικά περίπου 80 τραυματιών είναι και οι άνθρωποι που την ώρα της κατάρρευσης περνούσαν κάτω από το συγκεκριμένο μπαλκόνι.

Το συγκεκριμένο κτήριο στην πρωτεύουσα της Ινδονησίας κατασκευάστηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και είναι μέρος ενός συγκροτήματος με δύο ουρανοξύστες. Φιλοξενεί επίσης γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Διεθνούς Οικονομικής Συνεργασίας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη εκδοχή για την αιτία της κατάρρευσης, όμως δεν συζητείται το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.