ΕΛΛΑΔΑ

Το μεσημέρι της Τετάρτης

Κύπρος: Συνέλαβαν γυναίκα Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή ως «λαθρομετανάστρια»

Αστυνομικοί της Υπηρεσίας Αλλοδαπών της Κύπρου πέρασαν χθες χειροπέδες σε σύζυγο Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή που παίζει στην ομάδα Δόξα, γιατί την εξέλαβαν ως λαθρομετανάστρια. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Λουίς Κάρλος, περπατούσε στο δρόμο με κατεύθυνση προς το σχολείο που πηγαίνει το παιδί της για να το παραλάβει, χθες στο μεσημέρι.

Δίπλα της σταμάτησε αυτοκίνητο με συμβατικούς αριθμούς από το οποίο κατέβηκαν ένας άντρας και μια γυναίκα με πολιτικά και ζήτησαν τα στοιχεία της.

Η γυναίκα δεν είχε μαζί της ταυτότητα και τότε οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της περάσουν χειροπέδες με τη γυναίκα να αντιδρά. Τελικώς της έβαλαν χειροπέδες και την έβαλαν στο αυτοκίνητο. Ενημερώθηκαν ωστόσο ότι η γυναίκα βρίσκεται νόμιμα στη Κύπρο και είναι σύζυγος ποδοσφαιριστή. Την άφησαν ελεύθερη χωρίς να της ζητήσουν συγγνώμη.
Η γυναίκα έκανε καταγγελία για την μεταχείριση της οποίας έτυχε στη πρεσβεία της ενώ θα καταθέσει και καταγγελία στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας.

Η αστυνομία από τη πλευρά της, δικαιολόγησε τη στάση των αστυνομικών αναφέροντας πως η γυναίκα δεν είχε στοιχεία και δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.