Neo

«Λεβέντικη» στήριξη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Αρωγός στην προσπάθεια των εργαζομένων στην ΕΡΤ για μια καλύτερη δημόσια τηλεόραση στην υπηρεσία του ελληνικού λαού, θα είναι η Ένωση Κεντρώων, όπως διαβεβαίωσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης Εργαζομένων ΕΡΤ ο πρόεδρος του κόμματος, Βασίλης Λεβέντης.
Οι εργαζόμενοι, που επισκέφθηκαν τον πρόεδρο του κόμματος στο γραφείο του στη Βουλή, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τα προβλήματα που υπάρχουν στον χώρο τους και τις προτάσεις που έχουν καταθέσει για την καλύτερη λειτουργία της ΕΡΤ σε ενημερωτικό, εργασιακό και επιχειρησιακό επίπεδο, πήραν την διαβεβαίωση του Βασίλη Λεβέντη ότι θα στηρίξει τις προσπάθειές τους. Τους ζήτησε μάλιστα να έχουν δίαυλο επικοινωνίας, ώστε να στηρίζονται οι πρωτοβουλίες τους και να επιλύονται τα προβλήματα που χρονίζουν.
Ο Βασίλης Λεβέντης, μάλιστα, τόνισε πως «όσο καλύτερη και πιο πλουραλιστική γίνεται η ΕΡΤ, τόσο πιέζονται και τα ιδιωτικά Μέσα Ενημέρωσης να ακολουθήσουν τον δρόμο της αντικειμενικής ενημέρωσης, της αξιοπιστίας και των δημοκρατικών κανόνων του δημόσιου διαλόγου». Και ας έχει καταφερθεί πολλές φορές εναντίον του καναλιού στο παρελθόν, καταγγέλλοντας αυτό ακριβώς, ότι δεν υπάρχει αντικειμενική ενημέρωση, αφού κατά τον ίδιο προβάλλεται περισσότερο η κυβέρνηση…

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. freeman 11:52 21/01/2018

    Η επιτομή του πολιτικαντισμού στην σημερινή Βουλή ΑΧΡΕΊΩΝ ! Τελικά σε μια έκλαμψη σοφίας ο Ελληνας ψηφοφόρος δικαίως κρατούσε αυτό τον υποκριτή χαμερπή ψυχάκια εκτός βουλής , μέχρι μια δράκα υπανθρώπων Ζουραρογηπεδοχουλιγκάνων του ανοίξει την πόρτα της ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ σε επίπεδο βουλευτών , μεταπολιτευτικής Βουλής .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.