ΕΛΛΑΔΑ

Θα μιλήσει για τον «ψηλό» και τον «Χάρη»

Ο δολοφόνος της Δώρας ξανά στα δικαστήρια

Κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ξανά στα δικαστήρια της Ευελπίδων ο καθ ομολογίαν δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη, για να δώσει εξηγήσεις για τα όσα έχει καταθέσει σε υπόμνημά του.

Οτι δηλαδή πήρε «εντολή» για να δολοφονήσει την άτυχη εφοριακό από δύο αγνώστους, ο ένας μάλιστα γνωστός δικηγόρος με πολιτική καριέρα.

Στην ερώτηση αν την σκότωσαν άλλοι, ο δολοφόνος της Δώρα Ζέμπερη υποστηρίζει: «Βέβαια, βέβαια. Αυτοί που μου είχαν πει να της πάρω την τσάντα. Αλλά θέλανε να κόψω εγώ την κοπέλα, γιατί θα μ΄ έπιαναν αναγκαστικά και θα είχα το DNA της επάνω μου, αν δεν με πιάνανε μέσα στο νεκροταφείο, ώστε να βγουν αυτοί καθαροί, γιατί θα είχα σίγουρα το DNA της επάνω μου. Με στείλανε μετά το κινητό της να το πάω σε ένα μαγαζί, το οποίο είχε κάμερες, ήταν για δεύτερη φορά σίγουροι ότι θα πιάνανε εμένα».

«Αυτοί το κάνανε με μαχαίρι. Είναι χασάπηδες, την κοπέλα την εκτελέσανε, γιατί τους ήταν εμπόδιο. Τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά, γιατί οι πελάτες τους ήταν μεγάλου κύρους και μεγάλα ονόματα, τα οποία δεν μ΄ ενδιαφέρει εμένα, μου είχαν πει» επεσήμανε.

«Αυτοί εξαφανιστήκαν. Κάποια στιγμή εμφανίστηκαν γιατί θέλανε τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί ο ένας μου είπε τη συνάντησε την κοπέλα πριν να γίνει το κακό, τη συνάντησε την κοπέλα στο δρόμο και της ζήτησε να του κάνει ψιλά και της έδωσε πέντε ευρώ και εκείνη του έδωσε ψιλά για να τα βάλει δήθεν στην εκκλησία. Και με απείλησε κιόλας ότι θέλει τα πέντε ευρώ πίσω, γιατί σίγουρα τα πέντε ευρώ είχαν το DNA του πάνω» εξήγησε.

«Να με συγχωρέσει η οικογένειά της, δε μπορούν το καταλαβαίνω. Εγώ ο ίδιος δε συγχωρώ τον εαυτό μου που έγινα αιτία και έγινε ένα τέτοιο γεγονός, αλλά θα κάνω τα πάντα για να καθίσουν στο σκαμνί αυτοί που την εκτέλεσαν. Θα κάτσουν και θα το πληρώσουν αυτό, γιατί η κοπέλα δεν έφταιγε σε τίποτα. Το μόνο που έχω καταλάβει εγώ είναι ότι έκανε τη δουλειά της σωστά και αυτοί ήθελαν να την εκτελέσουν».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.