ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αναρτήσεις στο Twitter

Παρέμβαση του Βέμπερ υπέρ του Μητσοτάκη για το Σκοπιανό

Παρέμβαση για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων με την οποία μάλιστα εκφράζει την απόλυτη στήριξή του στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη έκανε νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέρνερ.
Με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ο Βέμπερ απαντά ουσιαστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ζοζέφ Ντολ.
Ο επικεφαλής του ΕΛΚ, χαιρέτισε το πρωί το "παράθυρο ευκαιρίας" για την επίλυση του θέματος της ονομασίας μεταξύ της Ελλάδας και της ΠΓΔΜ, λέγοντας ότι ελπίζει σε "συγκεκριμένα" αποτελέσματα και στην σχετική ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο «για κόλαφο σε βάρος του προέδρου της ΝΔ».

Κατόπιν όλων αυτών, ο Μάνφρεντ Βέρνερ στις δύο αναρτήσεις του στο twitter κατέστησε σαφές ότι το ΕΛΚ έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Κυριάκο Μητσοτάκη και κάλεσε τον πρωθυπουργό να συγκεράσει τις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το θέμα της ονομασίας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

-Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στη ΝΔ το φιλοευρωπαϊκό κόμμα της Ελλάδος και στον @kmitsotakis. @neademokratia 1/2

-Ο πρωθυπουργός @atsipras πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του στο θέμα του ονόματος της πΓΔΜ και να βάλει τάξη στον κυβερνητικό του συνασπισμό. Ο εταίρος του στην κυβέρνηση, κ. Καμμένος έχει ήδη απορρίψει όλες τις πιθανές λύσεις. 2/2

 

05 (2)

 

Στις αναρτήσεις του Μάνφρεντ Βέμπερ απάντησε το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με ένα λακωνικό σχόλιο.

«Ο κ Μητσοτάκης κατάφερε να εξάγει την εσωτερική κρίση της ΝΔ για το ονοματολογικό, μέχρι και στο ΕΛΚ. Συγχαρητήρια» επεσήμανε συγκεκριμένα .

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.