ΚΟΣΜΟΣ

Τη συνέκρινε με την κόρη του

Πορνοστάρ αποκαλύπτει πώς ήταν το σεξ με τον Τραμπ

Λεπτομέρειες για τη σχέση που φέρεται να είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, έδωσε μια πρώην πορνοστάρ που βρέθηκε προ ημερών στο επίκεντρο σκανδάλου εξαγοράς της σιωπής της από δικηγόρο του προέδρου των ΗΠΑ.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2011 στο περιοδικό In Touch , αλλά δημοσιεύτηκε χθες, η Στέφανι Κλίφορντ, η οποία είναι γνωστή στην πορνογραφική βιομηχανία με το ψευδώνυμο Στόρμι Ντάνιελς, υποστήριξε ότι γνώρισε τον Τραμπ τον Ιούλιο του 2006 στο περιθώριο ενός τουρνουά γκολφ στο οποίο συμμετείχαν πολλές διασημότητες κοντά στη λίμνη Τάχο στη Νεβάδα και σύναψε δεσμό μαζί του μόλις τέσσερις μήνες αφότου η Μελάνια γέννησε τον γιο τους, Μπάρον.

«Δεν ξέρω καν γιατί το έκανα, αλλά θυμάμαι ότι όταν κάναμε σεξ, του έλεγα “σε παρακαλώ, μην προσπαθήσεις να με πληρώσεις”», είπε. «Το σεξ ήταν γενικά βαρετό».

Ο Ντόναλντ Τραμπ με τη γυναίκα του Μελάνια το 2006, τη χρονιά που φέρεται να σύναψε ερωτικό δεσμό με την Στόρμι Ντάνιελς (Φωτογραφία: ΑΡ)

Οι πιπεράτες λεπτομέρειες, που περιλαμβάνουν και σχόλια για τις σεξουαλικές επιδόσεις του Τραμπ, δημοσιεύτηκαν μετά το ρεπορτάζ την περασμένη εβδομάδα της Wall Street Journal ότι ο δικηγόρος Μάικλ Κοέν του Τραμπ έδωσε τον Οκτώβριο του 2016 130.000 δολάρια στην πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Ωστόσο, η συνέντευξη που δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά χθες, είχε παραχωρηθεί -όπως προαναφέρθηκε- το 2011, πριν τη συμφωνία που συνήψε η Ντάνιελς με τον δικηγόρο του Τραμπ.

«Με κοιτούσε και τελικά καταλήξαμε με το ίδιο αμαξάκι του γκολφ να πάμε σε άλλη τρύπα του γηπέδου. Μετά με ρώτησε αν ήθελα να δειπνήσουμε μαζί εκείνο το βράδυ. Κι εγώ του είπα “ναι, φυσικά!”». Ωστόσο, όταν έφθασε στο δωμάτιο του Τραμπ στο ξενοδοχείο την υποδέχθηκε, όπως είπε, ένας σωματοφύλακας ονόματι Κηθ και ο Τραμπ έβλεπε τηλεόραση φορώντας πυτζάμες.

«Και εγώ του είπα “Χα, ξέρει ο κ. Χέφνερ ότι το έκλεψες τις πυτζάμες; [αναφερόμενη στον ιδρυτή του Playboy Χιου Χέφνερ]. Καταλήξαμε να δειπνήσουμε στο δωμάτιο». Η Ντάνιελς είπε ότι δεν ήπιαν αλκοόλ και ότι ο Τραμπ την βομβάρδισε με ερωτήσεις για μπίζνες, ενώ εκείνη τον πείραζε για τα μαλλιά του και τον ρωτούσε για τη γυναίκα του, Μελάνια. «Μου λέει, “μην ανησυχείς γι’ αυτήν.”»

Η Ντάνιελς είπε ότι συζήτησαν επί ώρες και μετά εκείνη πήγε στο μπάνια κι όταν γύρισε βρήκε τον Τραμπ «να κάθεται στο κρεβάτι και να λέει “έλα εδώ”. Κι εγώ σκέφθηκα “εδώ είμαστε”». Το σεξ, όπως είπε η πρώην πορνοστάρ, «δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο.»

Η Ντάνιελς υποστήριξε στο περιοδικό ότι ο Τραμπ είχε γοητευθεί μαζί της και της υποσχέθηκε να παίξει στο τηλεριάλιτι σόου του, «Ο Μαθητευόμενος».

Είπε ακόμη ότι συναντήθηκαν αρκετές φορές ακόμη τα επόμενα χρόνια.

«Είτε είσαι οπαδός του, είτε όχι -κι εγώ δεν υπήρξα ποτέ πραγματικά- πρέπει να παραδεχθείς ότι είναι γοητευτικός», είπε στη συνέντευξη υποστηρίζοντας ότι είχαν καλή χημεία κι ότι μια φορά της είπε ότι διέθετε ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ότι ήταν «όμορφη και έξυπνη όπως η κόρη του», Ιβάνκα.

Ο προσωπικός δικηγόρος του Τραμπ δήλωσε: «Ο Πρόεδρος Τραμπ γι’ άλλη μια φορά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι συνέβη κάτι τέτοιο, όπως και η κ. Ντάνιελς».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.