ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές

Πως θα είναι ο Φεβρουάριος για τα ζώδια;

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου 2018. και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας! Στις αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου ανακαλύψτε πως θα είναι ο νέος μήνας.

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Φεβρουαρίου 2018

 

ΚΡΙΟΣ

Μην κρίνετε ένα βιβλίο από το (αισθησιακό και παθιασμένο) εξώφυλλό του. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, και σε τετράγωνο με τον Άρη, μπορεί να συγκαλύψει τις πραγματικές προθέσεις των ανθρώπων, έτσι να έχετε τα ματιά σας ανοιχτά στις επιλογές σας. Μη νομίσετε ότι θα καταφέρετε να αλλάξετε κάποιον/α που σας ενδιαφέρει, προσπαθώντας να εξημερώσετε το λύκο σε αρνί! Ακόμη και μια απλή σχέση της βραδιάς θα μπορούσε να οδηγήσει σε νοσηρή εξάρτηση και εμμονή, έτσι προστατέψτε τον εαυτό σας από τη στενοχώρια και αναζητήστε αξιόπιστες σχέσεις που μπορούν να σας δώσουν ασφάλεια και βγάζουν προς τα έξω τον καλύτερο εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλείστε να προχωρήσετε σε ένα νέο επίπεδο οικειότητας στη σχέση σας, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει πρώτα να αποδεχτείτε τις ατέλειες των ανθρώπων και να είστε πιο φιλικοί και ανεκτικοί με τον εαυτό σας και τον αγαπημένο σας. Ο Άρης στον κακεντρεχή και μυστικοπαθή όγδοο οίκο σας, σας δίνει πολλά καρμικά μαθήματα και εμπειρίες ζωής. Ο κίνδυνος του κόκκινου πλανήτη είναι να εμπλακείτε σε μια μυστική σχέση. Να έχετε δύναμη θέλησης! Δεν είναι ώρα να πάρετε το ρίσκο για κάποιον/α που είναι διατεθειμένος/η να σας προσφέρει μόνο την περιπέτεια. Μην αγνοήσετε την απογοήτευση που θα προκύψει μακροπρόθεσμα αν δράσετε ανεξέλεγκτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μόνο πράγμα που θέλετε τώρα είναι η περιπέτεια, η ελευθερία και η αλλαγή, οπότε ετοιμαστείτε για κάποιες απρόβλεπτες εξελίξεις. Ο Άρης κινείται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας καλεί να ψάξετε την αγάπη με κάποιον/α που βρίσκεται κάποια χιλιόμετρα μακριά σας ή μπορεί ξαφνικά να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι και βλέπετε ότι έχετε το προβάδισμα στην αγάπη. Είναι εύκολο όμως; Ίσως χρειαστεί να πατήσετε τα φρένα και να μη τρέχετε τόσο γρήγορα. Κάποιος/α που εσείς θεωρείτε ότι θα σας χαρίσει τον ουρανό με τ’ άστρα, θα μπορούσατε γρήγορα να τον βαρεθείτε. Αξίζει να φλερτάρετε και να παίξετε, όμως σκεφτείτε ότι η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα, έτσι μη βιάζεστε και σκεφτείτε τις ενέργειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ζήλια, η κτητικότητα και ο έλεγχος κάνουν ξαφνικά την εμφάνισή τους, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον κακεντρεχή και κτητικό όγδοο οίκο σας. Γίνεστε ανταγωνιστικοί, εντελώς απροσδόκητα βγάζετε πικρές αλήθειες στην επιφάνεια, και ξαφνικά, εκεί που ο αγαπημένος σας ήταν ο πιο ένθερμος υποστηρικτής σας αρχίζει να σας φαίνεται περισσότερο σαν αντίπαλος. Αντί να αφήνετε τη μνησικακία και το φθόνο να σας ταλανίζουν, χρησιμοποιήστε αυτή τη Σεληνιακή ενέργεια ως πυξίδα για να αποσαφηνίσετε τις δικές σας επιθυμίες. Σκεφτείτε ποιοι είστε και τι θέλετε από αυτή τη σχέση: Την οικειότητα ή μήπως κατά βάθος θέλετε να απελευθερωθείτε; Ευκαιρίες βρίσκονται, μη θυσιάζετε την ψυχική σας γαλήνη.

ΛΕΩΝ

Το πλοίο της αγάπης θα μπορούσε να προσκρούσει στα βράχια, καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων. Μην πείτε λόγια που θα μπορούσαν να απομακρύνουν τον αγαπημένο σας, κινηθείτε με διπλωματία! Αν βλέπετε να σας καταλαμβάνουν απελευθερωτικές τάσεις, κάντε ένα time-out. Τίποτα δεν μπορεί να επιλυθεί πάνω στο θυμό. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε φτάσει στα όριά σας, αλλά μπορείτε να διαπραγματευτείτε νέους όρους, προτού κρυώσει η σχέση. Είστε μόνοι; Αυτή η έκλειψη θα μπορούσε να σας αποκαλύψει μια ξαφνική ερωτική χημεία που εμποτίζει τη ζωή σας με το πνεύμα της περιπέτειας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να είναι ο οδηγός σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δημιουργία μιας υγιούς σχέσης απαιτεί εκκαθάριση από το παρελθόν και αυτό είναι σημαντικό για την ψυχική σας ηρεμία. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ζητά να αφήσετε πίσω τα παλιά, χωρίς να νιώθετε θυμό και άγχος. Προτού κάνετε κατάθεση ψυχής, διερευνήστε τα απώτερα κίνητρα των ενεργειών του αγαπημένου σας. Μη βιάζεστε να κάνετε το μεγάλο άλμα, ακόμη και αν νιώθετε ότι ζείτε το πιο ρομαντικό παραμύθι. Να είστε σαφείς ως προς τους μελλοντικούς στόχους της σχέσης σας, αλλά να έχετε ανθρώπινη συμπεριφορά ακόμα κι αν τώρα νιώθετε να βρίσκεστε στην ομίχλη, αυτό θα οδηγήσει σε μια σταθερή σχέση ή ακόμα και τη δέσμευση. Δείτε εάν υπάρχουν κόκκινες σημαίες, αλλά αποφύγετε να θίξετε τώρα ευαίσθητα ζητήματα.

ΖΥΓΟΣ

Ο θεός Έρωτας θα μπορούσε να σας βρει στα πιο απίθανα μέρη αυτό το μήνα, κρατάτε στα χέρια σας το εισιτήριο για το ταξίδι της αγάπης. Με την Ηλιακή έκλειψη να ενεργοποιεί τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, αφήνετε ελεύθερα τον αισθησιασμό και το ρομαντισμό σας, νιώθετε να μη μπορείτε να ελέγξετε τη δίνη των συναισθημάτων σας. Αυτός είναι ένας καλός λόγος για να κάνετε νέους φίλους, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Είστε σε σχέση; Ακόμα κι αν νιώθετε αδύνατο να αντισταθείτε στη γοητεία κάποιου/ας, ενεργοποιείστε τη δύναμη της θέλησής σας και μην ενδώσετε στον πειρασμό. Αν τα πράγματα είναι στάσιμα και ανιαρά με την αγάπη σας, κάντε κάτι διαφορετικό για να νιώσετε κι οι δυο σας ανανεωμένοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τρέχετε πάντα όταν ο αγαπημένος σας, σας στέλνει ένα μήνυμα S.O.S.; Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και σε τετράγωνο με τον Άρη, σας ζητά να πατήσετε τα φρένα. Παρά το γεγονός ότι θέλετε να υποστηρίξετε τον άνθρωπο που αγαπάτε, αυτό μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε αργότερα, όχι μόνο ψυχικό βάρος και πίεση, αλλά οργή και θυμό. Δεν έχετε καμία υποχρέωση να τρέχετε πάντα για τις ανάγκες των άλλων. Αντίθετα, κάντε πράγματα μόνο για σας  και ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Αν επιλέξετε να θυσιάσετε το  χρόνο σας για να βοηθήσετε, θέστε σαφή όρια. Τιμώντας τις δικές σας ανάγκες είναι πολύ σημαντικό για την ευτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γίνεστε πιο τολμηροί και περιπετειώδεις, μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα καθώς η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας ενώ ο Άρης κινείται στο ζώδιό σας. Μιλάτε με γοητεία και στυλ, αλλά επίσης προσέξτε τις υπερβολές στα λόγια σας. Αν πραγματικά θέλετε κάποιον/α, πάρτε την πρωτοβουλία και στείλτε ένα κολακευτικό προσωπικό μήνυμα, εκφράζοντας το θαυμασμό σας, αυτό θα μπορούσε να ανοίξει την πόρτα σε μια μελλοντική ερωτική σχέση. Ποτέ δεν ξέρετε τι θα συμβεί με την Ηλιακή έκλειψη στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου. Εφαρμόστε την ίδια λογική κι αν είστε σε σχέση. Γαλουχήστε μια νεοσύστατη γνωριμία με χαρούμενη επικοινωνία, αστεία και χιούμορ!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν χρειάζεται να βιάζεστε στην αγάπη, αλλά δεν πρέπει να είστε και παθητικοί. Ο Άρης κινείται στον ευαίσθητο δωδέκατο οίκο σας, και η Ηλιακή έκλειψη ενεργοποιεί τον αισθησιακό δεύτερο οίκο σας, και σας κάνουν κάπως ανορθόδοξους και περιπετειώδεις. Το σύμπαν όμως σας ζητά να έχετε έναν αργό τρόπο προσέγγισης. Αφήστε το χρόνο να κυλίσει και μην ενθουσιάζεστε στις άπειρες τηλεφωνικές κλήσεις ενός θαυμαστή σας. Αφήστε αυτή τη σχέση να εξελιχθεί φυσικά, αντί να πιέζετε για περισσότερη οικειότητα. Αν κάνετε μια νέα γνωριμία, περιορίστε το χρόνο σας μαζί σε όχι περισσότερο από δύο ώρες. Λίγο μυστήριο θα σας κάνει όλο και πιο ποθητούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αστέρια βγάζουν προς τα έξω την επαναστατική, φιλελεύθερη και … άτακτη πλευρά σας. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας, σας κάνει απρόβλεπτους και κάπως  ανορθόδοξους, τα θέλετε όλα δικά σας! Οι εκπλήξεις είναι πάντα διασκεδαστικές σε μια σχέση, αλλά υπάρχουν και όρια. Θα μπορούσατε να πάρετε τα πράγματα προσωπικά, με αποτέλεσμα να προσβάλλετε τον αγαπημένο σας. Από τη θετική πλευρά, κάντε πράξη τις καινοτόμες ιδέες σας, απομακρύνετε την καθημερινή  ρουτίνα και ανανεώστε τη σχέση σας. Είστε μόνοι; Οι φίλοι σας και το διαδίκτυο είναι οι καλύτεροί σας σύμμαχοι στην αγάπη. Το Facebook θα μπορούσε να είναι το μέσο για περισσότερη ψυχαγωγία και άφθονο φλερτ.

ΙΧΘΥΣ

Παντού υπάρχει ακαταστασία στη ζωή σας, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αλλά τι κάνετε γι’ αυτό; Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και σε τετράγωνο με τον Άρη, και την Ηλιακή έκλειψη στο δωδέκατο οίκο σας, του τέλους, βρίσκεστε στην ομίχλη και το χάος. Απομακρύνετε από το χώρο σας όλα αυτά τα χαρτιά και τα μπιχλιμπίδια που σας φέρνουν στο μυαλό οδυνηρές αναμνήσεις μιας παλιάς αγάπης. Μια προειδοποίηση: Καθώς πετάτε όλα αυτά τα αναμνηστικά, αποφύγετε να λυπηθείτε. Αξίζει τον κόπο να κρατάτε ενθύμια από κάποιον/α που κάποτε σας πρόδωσε; Σίγουρα δεν θέλετε να ξαναζήσετε τα παλιά, ακόμα και νοερά.

 

Πηγή: Αστρολογικές μηνιαίες συμβουλές Φεβρουαρίου 2018. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.