ASTRO-MATRIX

Άστρα Weekend!

Πως θα είναι τα αισθηματικά των ζωδίων το Σαββατοκύριακο 6-7/1/2018;

Θα είναι ερωτικό; Θα υπάρχει πάθος στη σχέση μας; Τι ακριβώς θα γίνει;

ΚΡΙΟΣ

Ο φόρτος εργασίας σου, θα είναι τόσος που θα καλύψει σχεδόν το σύνολο του χρόνου σου μέχρι την Παρασκευή, όποτε το ταίρι σου που θα αισθανθεί ότι αυτή η κατάσταση το αδικεί θα σε αναγκάσει να ακούσεις τα παράπονα του. Εσύ γνωρίζεις κατά βάθος ότι είναι δικαιολογημένα, οπότε το Σάββατο θα κάνεις ό,τι μπορείς για να έχεις χρόνο και γι’ αυτό, ώστε να πάψει να παραπονιέται. Δεν θα χάσεις! Τα καλλίτερα έρχονται την Κυριακή, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε ο ένας με τον άλλον, να ανανεωθείτε, να ξεδώσετε λιγάκι από την ρουτίνα της εβδομάδας και να επικοινωνήσετε όπως εσείς ξέρετε. Αν πάλι είσαι μόνος/η, ίσως κάποια γνωριμία που θα κάνεις σε μια έξοδο του Σαββάτου για διασκέδαση και φλερτ, να μην σε εντυπωσιάσει από την αρχή, αλλά τα αποτελέσματα τελικά θα σε εντυπωσιάσουν. Όσο για την Κυριακή, άφησε τους δισταγμούς και τις επιφυλάξεις και ξανοίξου στην γνωριμία που θα σου προκύψει τότε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ζώδιο της Γης είσαι, μπορείς να σκεφτείς και να αντιμετωπίσεις ρεαλιστικά και με αντικειμενικότητα τα θέματα που προκύπτουν, ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου. Μυαλό και μάλιστα καθαρό χρειάζεσαι και το έχεις. Φρόντισε να επωφεληθείς από την συναισθηματικά πλήρη ημέρα του Σαββάτου για να στήσεις ένα ωραίο σκηνικό για σένα και το ταίρι σου και κάνε ό,τι μπορείς για να σας μείνει αλησμόνητο. Την Κυριακή μην αφήσεις τις σκέψεις που σχετίζονται με την φορτωμένη εβδομάδα που ακόλουθη να σε αγχώσουν και μεταφέρεις αυτό το κλίμα στο ταίρι σου και το αγχώσεις και αυτό, αλλά επωφελήσου από την αργία. Αν είσαι μόνος/η, από την Παρασκευή το βράδυ και προς το Σαββάτο, φρόντισε να κάνεις μια έξοδο, να βρεθείς σε πολυσύχναστα μέρη και να φλερτάρεις, πολύ πιθανόν να είναι το τέλος της μοναξιάς σου. Αν δεν τα καταφέρεις να ζευγαρωθείς, η Κυριακή προσφέρεται για να ξεκινήσεις κάτι στο φιλικό ή και το επαγγελματικό περιβάλλον σου. Κάτι υπάρχει εκεί για σένα και σε περιμένει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για να επιβιώνει μια σχέση, χρειάζεται να επιδεικνύουν και τα δυό μέρη τουλάχιστον το ενδιαφέρον τους και την αποδοχή τους συνεχώς. Αυτό πρέπει να κάνεις προς το ταίρι σου και να μην το αμελείς, αν βέβαια σε ενδιαφέρει να υπάρξει μέλλον στην σχέση σου. Φρόντισε να αποφύγεις την πολυκοσμία και να αφιερώσεις όλη την προσοχή, την φροντίδα και την θέρμη σου στο ταύρε σου για να περάσετε και οι δύο καλά. Αν έχετε κάποια προβλήματα που παραμένουν εκκρεμή και σας δημιουργούν αποστάσεις, είναι ευκαιρία να τα επιλύσετε και να τα αφήσετε πίσω σας. Αν είσαι μόνος/η, από τη Παρασκευή το βράδυ μπορείς να κάνεις κάποια γνωριμία που ίσως σου φανεί υποτονική αλλά μην προτρέχεις σε πρόωρα συμπεράσματα. Το Σάββατο, μέσα στην πολυκοσμία μιας εξόδου ευνοείσαι να κάνεις γνωριμίες. Την δε Κυριακή, επίσης μην βιαστείς να κρίνεις την νέα γνωριμία που θα σου προκύψει, κάτω από την παρόρμηση της πρώτης εντύπωσης, ο χρόνος θα σου φανερώσει με τι έχεις να κάνεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φαίνεται ότι την Παρασκευή, οπότε θα θελήσεις να συνδυάσεις ταίρι και οικογένεια σε ένα κοινό δείπνο, θα ευχαριστήσεις και τις δυο πλευρές. Πολύ εύστοχο από μέρους σου αν το επιδιώξεις και το πετύχεις. Έτσι κι’ αλλιώς, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που σου ταιριάζουν αυτό το διάστημα, είτε είναι σε οικογενειακό είτε σε φιλικό περιβάλλον στις οποίες πρέπει να συντροφεύεσαι πάντα από το ταίρι σου. Την Κυριακή μπορείς να έχεις μιάν ανάπαυλα από αυτές τις δραστηριότητες, περνώντας την με το ταίρι σου για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και να πάρετε δυνάμεις ώστε να αντιμετωπίσετε την εργάσιμη εβδομάδα που έρχεται. Αν είσαι μόνος/η, βγεις και φλερτάρεις μπορεί να βγει κάτι σοβαρό, όπως και σε συγγενικές ή φιλικές συγκεντρώσεις που θα βρεθείς, οπότε οι πιθανότητες σου αυξάνονται. Την Κυριακή, αν ακόμη ψάχνεις και κάνεις κάποια γνωριμία, μάλλον δεν θα την χρησιμοποιήσεις για ξεκούραση.

ΛΕΩΝ

Ο υπερβολικός φόρτος υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει ας μην γίνει αιτία στενοχώριας για το ταίρι σου επειδή υπάρχει περίπτωση να το αγνοήσεις. Είναι αδικία και δεν θα ήθελες αυτό να συμβεί σε σένα. Η πιθανή ύπαρξη διαφωνιών με το ταίρι σου το Σάββατο μπορεί να προκαλέσει εντάσεις τις οποίες καλό θα είναι να τις αποφύγεις. Χαλούν το κλίμα και ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να καταλήξουν. Την Κυριακή είναι μια πολύ καλή επιλογή από μέρους σου να διοργανώσεις κάποια φιλική συγκέντρωση, πράγμα που θα ευχαριστήσει και τους δύο σας αλλά και τους συνδαιτυμόνες σας. Αν είσαι μόνος/η και φλερτάρεις, μια επιτυχής γνωριμία θα σου χαρίσει την απόλαυση να σε θαυμάσουν και να νοιώσεις την αποδοχή και την καταξίωση. Γι’ αυτό δεν ζεις;  Αρκεί μόνο  να βγεις για κυνήγι. Την Κυριακή, μια μεγάλη φιλική συγκέντρωση που θα εξελίχθη σε πολύ ευχάριστη και ¨αποδοτική¨ από πλευράς φλερτ και διασκέδασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αφού τα καταφέρνεις μια χαρά στην λεπτολόγα ανάλυση, κάτσε με το ταίρι σου και βρείτε τις ενδεδειγμένες λύσεις σε ότι πρόβλημα έχετε και σας απασχολεί. Είναι βέβαιο ότι μαζί θα τα καταφέρετε. Αν βάλεις τα δυνατά σου το Σάββατο, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Την Κυριακή, προσπάθησε να μην καταλειφθείς από το άγχος που μπορούν να σου δημιουργήσουν οι υποχρεώσεις που έχεις να αντιμετωπίσεις και το κυριότερο να μην τις φέρεις στο επίκεντρο της σχέσης σου και υπάρξουν εντάσεις, θα χαλάσει η μέρα σας. Αν είσαι μόνος/η, από την Παρασκευή μπορεί να κάνεις κάποια γνωριμία που θα αποδειχθεί ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά της, άλλωστε, έχεις και το Σάββατο τόση γοητεία που προσελκύει κάθε πιθανό ταίρι που θα βάλεις στο στόχαστρο σου. Η Κυριακή προσφέρεται για επιτυχημένο φλερτ σε φιλικές συγκεντρώσεις όπου ίσως κρύβεται το ταίρι που αναζητάς.

ΖΥΓΟΣ

Αν έχεις κάποιες ανησυχίες, κάποιους προβληματισμούς, κάποιες αγωνίες η καλλίτερη λύση είναι να τους επικοινωνήσεις στο ταίρι σου και να μοιραστείτε τα πάντα. έτσι θα κατορθώσετε από κοινού να βρείτε λύσεις, γιατί ο καθένας σας θα δει την κατάσταση από την δική του οπτική γωνία. Ανάλυση και σύνθεση είναι η σωστή μέθοδος. Αν το Σάββατο διαγνώσεις μια δόση αδιαφορίας στο ταίρι σου, προσπάθησε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του με λίγη ζήλια αλλά πάντοτε με μέτρο, γιατί αν η κατάσταση ξεφύγει θα προκύψει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιδιώκεις. Αν σας βρει η Κυριακή σε τέτοια διάθεση, είναι απαραίτητο να αποφύγεις καυγάδες γιατί η ημέρα προσφέρεται για εντάσεις και τσακωμούς που προκύπτουν από παρεξηγήσεις. Αν είσαι μόνος/η και κάνεις την Παρασκευή κάποια  γνωριμία θα έχει καλές προοπτικές, όμως το Σάββατο κάποια άλλη που θα πρέπει να μείνει κρυφή θα είναι πρόκληση για σένα μεν, θα βρωμάει μπαρούτι δε. Από την άλλη μεριά, οι γνωριμίες της Κυριακής χρειάζεται να αντιμετωπιστούν με επιφυλάξεις και να μην είναι ο γνώμονας η πρώτη εντύπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσήλωση σου στα επαγγελματικά σου μπορεί να βλάψει την σχέση σου, οπότε πρέπει να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα στα δύο ώστε να μην νοιώθει αδικημένο το ταίρι σου και παραπονιέται ή γκρινιάζει. Να επωφεληθείς από την γοητεία που σου χαρίζει το Σάββατο ώστε να θαμπώνεις τα μάτια όλων και ιδιαιτέρα του ταιριού σου. Είναι ευκαιρία να επιδιώξεις την ανανέωση της σχέσης σας τώρα που έχεις την εύνοια των Άστρων, γιατί την Κυριακή το κλίμα αλλάζει όπως και η διάθεση σου και η δυσπιστία που θα εκφράσεις στο ταίρι σου δεν θα περάσει χωρίς αντίδραση και νεύρα. Αν είσαι μόνος/η, οι φίλοι δουλεύουν για σένα και σου στρώνουν το έδαφος για ζευγάρωμα. Προξενιό ντε! Οπότε μην σκεφτείς να απορρίψεις τις προσκλήσεις που θα σου γίνουν το Σάββατο. Άλλωστε και γοητεία έχεις και κανένα πιθανό ταίρι δεν μπορεί να την αγνοήσει. Όμως την Κυριακή που δεν θα έχεις τα κέφια σου αλλά θα έχεις πέσει στην απαισιοδοξία, άσε τις νέες γνωριμίες για καταλληλότερες περιστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η διαχείριση του χρόνου σου και πως θα κάνεις σωστή κατανομή του ανάμεσα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην σχέση σου είναι το πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσεις και το βασικότερο να το επιλύσεις. Έτσι θα αποφύγεις δυσάρεστες στιγμές με γκρίνιες και παράπονα. Επομένως ολο το Σάββατο να το περάσεις με το ταίρι σου και να έχετε απολαυστικές στιγμές όλο γλύκα, αγάπη και συντροφικότητα. Αν δεν το κάνετε θα χάσετε και οι δυό. Την Κυριακή ανοίξτε τον κύκλο και παραλάβετε και τους φίλους σας σε μια ημερήσια εκδρομή που θα είναι απόλυτα επιτυχημένη. Αν είσαι μόνος/η, αν κάνεις νέα γνωριμία, μην δώσεις συνεχεία αν δεν είσαι βέβαιος ότι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σου καλύπτονται και βρεθείς σε δυσάρεστη θέση εκ των ύστερων και μην βασιστείς σε απόψεις τρίτων. Να δεχτείς τις προσκλήσεις φίλων σου, μπορεί να έχει προσκληθεί επίσης και το μελλοντικό σου ταίρι που θα το γνωρίσεις εκεί ή σε κάποια εκδρομή που θα πάτε την Κυριακή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σίγουρα έχεις με το ταίρι σου κοινά ενδιαφέροντα, γι’ αυτό είστε άλλωστε μαζί. Αξιοποίησε τα ώστε να έχετε αρκετό χρόνο που να τον περνάτε μαζί για να μην σας εμφανιστεί ξαφνικά η αίσθηση της αποξένωσης. Υπάρχουν λύσεις για να το αποφύγετε αυτό και είναι μπροστά στα μάτια σας. Το Σάββατο φροντίστε να βρεθείτε σε μεγάλες παρέες με συγγενείς και φίλους, να ξεδώσετε, να αποφορτιστείτε και να διασκεδάσετε. Το πώς θα αισθανθείτε μετά θα είναι μια μεγάλη ωραία έκπληξη. Την Κυριακή αφιερώστε την ο ένας στον άλλο μακριά από σκοτούρες και δουλειές και εννοείται επαγγελματικά Αιγόκερε! Αν είσαι μόνος/η θα σε βγάλει από τις ραγές της ρουτίνας σου μια νέα γνωριμία και καλά θα κάνεις να μην έχεις τάσεις να το αποφύγεις, θα είναι κάτι καινούργιο για σένα. Αν ψάχνεις για ταίρι το Σάββατο, όπου και να πας, ό,τι και να κάνεις θα έχεις επιτυχίες και μην νομίσεις ότι και η Κυριακή πάει πίσω! Από φλερτ και κατακτήσεις άλλο τίποτε, αρκεί να το επιδιώξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυρίζεις κυκλοθυμία, η διάθεση σου είναι ή του ύψους ή του βάθους, μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου δημιουργεί σύγχυση και βάζει σε κίνδυνο την σχέση σου και τις σχέσεις σου γενικότερα κάνοντας το ταίρι σου να νοιώθει ανασφάλεια μην  ξέροντας πως να σε αντιμετωπίσει. Το καλλίτερο που έχεις να κάνεις προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτόν τον κυκεώνα είναι να επωφεληθείτε από το Σάββατο που είναι ιδανική ημέρα για να μείνετε μόνοι, να έλθετε ακόμη πιο κοντά, να αναζωογονήσετε την σχέση σας, να ζήσετε στιγμές για δυο γεμάτες αγάπη, ζεστασιά και τρυφερότητα. Την Κυριακή μια εκδρομή στη Φύση, θα σας ξεκουράσει, θα σας χαλαρώσει και θα ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας εν όψει της εβδομάδας που ακολουθεί. Αν δεν έχεις ταίρι, και για το Σάββατο και για την Κυριακή, η γοητεία σου έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να σαγηνεύσει και να έλξει κάθε υποψήφιο ταίρι εκλέξεις.

ΙΧΘΥΣ

Αντιλαμβάνεσαι ότι το καλλίτερο που σου έχει συμβεί τον τελευταίο καιρό είναι η σχέση σου με το ταίρι σου, οπότε, πιάστο απ’ το χεράκι και βγείτε, διασκεδάστε, γλεντήστε, ξεφαντώστε, παιδιαρίστε, κάντε πράγματα που θα τα θυμάστε και θα ξεκαρδίζεστε στα γέλια. Έτσι θα αισθανθείτε ελεύθεροι, μακριά από άγχη και στενοχώριες, απαλλαγμένοι από τα όσα σας βαραίνουν καθημερινά. Να ξανανιώσετε παιδιά. Να γεμίσετε το Σαββατόβραδο ενέργεια που θα την διοχετεύσετε την Κυριακή σωστά και θα την εκτονώσετε όπως εσείς ξέρετε κεκλεισμένων των θυρών και όχι σε εντάσεις και νεύρα που τελικά σας ρίχνουν ψυχολογικά. Αν πάλι δεν έχεις ταίρι, μην απελπίζεσαι. Με την εύνοια που έχεις στα αισθηματικά, σίγουρα θα ακούσεις να σου κτυπούν την πόρτα της καρδίας σου μέσα στο Σαββατοκύριακο, γιατί και οι δύο αυτές μέρες θα σου ανεβάσουν τις μετοχές. Την Κυριακή μόνο να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος εκτιμήσεις προσώπων και καταστάσεων. Ο χρόνος (Κρόνος) θα βάλλει τα πράγματα στις πραγματικές διαστάσεις τους.

 

Πηγή: Άστρα Weekend! Τα αισθηματικά το σαββατοκύριακο 6 έως 7/1/2018. από e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.