LIFESTYLE

Ποια θα παίξει τη «Σαμάνθα»;

«Sex and the City 3»: Η Κιμ Κάτραλ διάλεξε τις...αντικαταστάτριές της! - Ξεκινούν τα γυρίσματα;

Όταν η Κιμ Κάτραλ απέκλεισε να συμμετάσχει στην τρίτη συνέχεια της ταινίας «Sex and the City», λέγοντας ότι το κλίμα με τις συμπρωταγωνίστριές της ήταν τοξικό, η προοπτική να γυριστεί νέα ταινία έμοιαζε μάλλον απίθανη.

Ωστόσο, η «Σαμάνθα Τζόουνς» φαίνεται ότι πρότεινε δύο ηθοποιούς που θα ήθελε να την αντικαταστήσουν. Πρόκειται για την Τίφανι Χάντις από το «Girls Trip» και την Σοφία Βεργκάρα από το «Modern Family».

«Είναι μέσα στις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς για να ενσαρκώσει τη Σαμάνθα», δήλωσε η Κάτραλ σε μήνυμά της στο Twitter.

 

31

 

Οι τελευταίες δηλώσεις της έρχονται μετά τις αντίστοιχες της «Κάρι Μπάντσο» - Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η οποία μιλώντας στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζένερις, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος να γυριστεί «Sex and the City 3» χωρίς την Κιμ Κάτραλ.

Σοφία Βεργκάρα

32

 

Η δεύτερη  υποψήφια «Σαμάνθα» Τίφανι Χάντις

33

 

Η πρόταση της «Κάρι» στην Έλεν ντε Τζένερις!

Η Σάρα Τζέσικα ψάχνει τρόπο ώστε είτε να αντικατασταθεί η ηθοποιός ή ακόμη και παραλείψουν τον ρόλο της, “σκοτώνοντας” τον χαρακτήρα της.

Μάλιστα, η ηθοποιός δεν παρέλειψε να κάνει πρόταση και στην παρουσιάστρια, προκειμένου να αναλάβει εκείνη τον ρόλο της «Σαμάνθα»

«Βέβαια, εσύ θα παίξεις τη Σαμάθα. Λοιπόν σου προσφέρω την ευκαιρία», είπε η Πάρκερ στην ντε Τζένερις και πρόσθεσε: «Είναι μία περίοδος θλίψης, κάτι σαν πένθος. Και ίσως μπορούμε να σκεφτούμε για παράδειγμα εσένα ν α παίζεις τη Σαμάνθα».

Η ντε Ντζένερις από την πλευρά της συμφώνησε ότι θα ήταν μία λογική επιλογή για το καστ. «Είναι τόσο εγώ αυτός ο ρόλος. Έχω ταυτιστεί. Είμαι εγώ. Είμαι ένα σεξουαλικό τέρας», απάντησε γελώντας.

 

 

Κιμ Κάτραλ: Δεν θέλω να ξαναπαίξω στο «Sex and the City»

Η γεννημένη στο Λίβερπουλ ηθοποιός έπαιξε την «Σαμάνθα» τόσο στις δύο ταινίες, όσο και στους έξι κύκλους της σειράς. Παρόλα αυτά αρνήθηκε ότι η απόφασή της να μην συμμετάσχει σε τρίτο Sex and the City, λόγω υπερβολικών απαιτήσεων.

«Συνήθως αυτό που συμβαίνει σε μια υγιή σχέση είναι ότι κάποιος που σε θέλει για μια δουλειά σε παίρνει τηλέφωνο και σε ρωτάει αν είσαι διαθέσιμος και αν του πεις σας ευχαριστώ πολύ, αλλά είμαι αλλού τώρα, τότε σου εύχονται καλή τύχη. Αυτό δεν συνέβη εδώ και η σχέση μοιάζει κάπως τοξική», είχε αναφέρει και πρόσθεσε: «Είναι απίστευτο το πώς δέχομαι αρνητική δημοσιότητα για κάτι που έχω πει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και να λέγεται πως είμαι ντίβα».

 

29

 

Η διάσημη ηθοποιός είχε δηλώσει επανειλημμένα τον περασμένο χρόνο, ότι δεν θέλει να παίξει ποτέ ξανά στο «Sex and the City».

Μάλιστα, η αγαπημένη «Samantha» μίλησε για το πόσο δύσκολη ήταν η σχέση της με τις υπόλοιπες γυναίκες, καθώς είχαν διαφορετικές ζωές και προτεραιότητες.

«Όλες έχουν παιδιά και είμαι δέκα χρόνια μεγαλύτερη. Όταν η σειρά έληξε πέρασα τον περισσότερο χρόνο μου εκτός Νέας Υόρκης, γι' αυτό δεν τις βλέπω. Τα κοινά που είχαμε ήταν στη σειρά και η σειρά τελείωσε. Έχω προχωρήσει και στα εξήντα μου αυτό σημαίνει να παίρνω αποφάσεις για μένα» τόνισε η Κάτραλ.

 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hlkTgrIcq_k

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.