ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή τον τηλεφωνικό διάλογο Τσίπρα-Γεννηματά

Συνεργάτες Τσίπρα: Ανακριβής ο διάλογος που μεταφέρει - Φώφη: Είναι γνωστό ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο

Λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσουν οι συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών με τον πρωθυπουργό, το Μέγαρο Μαξίμου ανεβάζει  τους τόνους απαντώντας  στην επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής  Φώφη Γεννηματά σχετικά με το περιεχόμενο της σημερινής τους τηλεφωνικής  συνομιλίας και για τα περί αιτήματος για συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, «η κυρία Γεννηματά πρέπει να βρίσκεται σε μεγάλη πολιτική δυσκολία για να προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον Πρωθυπουργό, πριν ακόμα προσέλθει στο Μέγαρο Μαξίμου για ενημέρωση» και προσθέτει: «Λίγο περισσότερη εθνική υπευθυνότητα σε τέτοια συγκυρία δεν θα έβλαπτε».
Νωρίτερα, σήμερα, συνεργάτες της προέδρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης έλεγαν ότι στην επικοινωνία της με τον Αλέξη Τσίπρα, η Φώφη Γεννηματά ανέφερε πως ο πρωθυπουργός δεν έχει εξασφαλίσει καν την συναίνεση του Πάνου Καμμένου, παρ' ότι οι ΑΝΕΛ συγκυβερνούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, και γι' αυτό ζήτησε να πραγματοποιηθεί συμβούλιο πολιτικών αρχηγών.
Οι ίδιες πηγές εξηγούσαν ότι η κυρία Γεννηματά θα πάει στην αυριανή συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, ωστόσο εξέφραζαν την άποψή τους ότι η κυβέρνηση ακολουθεί μυστική διπλωματία και με όσα κάνει διχάζει τους Έλληνες.

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, το ποιος λέει ψέματα σε αυτόν τον τόπο είναι πια γνωστό» απαντούν από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στους ανώνυμους συνεργάτες του πρωθυπουργού οι οποίοι επιχειρούν να εγκαλέσουν την Φώφη Γεννηματά ότι έδωσε στη δημοσιότητα ανακριβή διάλογο από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε νωρίτερα σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.