ΕΛΛΑΔΑ

Aνακοίνωση

ΣΥΡΙΖΑ: Τη συγκέντρωση καπηλεύτικαν στοιχεία φανατισμού και εθνικισμού

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για το σημερινό συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στην οποία αναφέρει πως: «Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας

Η ανακοίνωση:

Δεν αμφισβητείται από κανέναν το δικαίωμα των πολιτών να συμμετέχουν σε συλλαλητήρια. Όπως δεν αμφισβητείται και ότι στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετείχαν και πολίτες που δεν έχουν καμία σχέση με την ακροδεξιά και την πατριδοκαπηλεία.

Τη σημερινή συγκέντρωση, όμως, καπηλεύτηκαν, και τελικά σε αυτήν κυριάρχησαν, στοιχεία φανατισμού, εθνικισμού και μισαλλοδοξίας, με αισθητή την παρουσία της Χρυσής Αυγής

Αυτό γίνεται αντιληπτό και από τον προπηλακισμό του βουλευτή, Κ. Ζουράρη, και από τον εμπρησμό της κατάληψης "libertatia".

Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών επιθυμεί μια λύση που θα διασφαλίζει τα συμφέροντα της χώρας και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, απέναντι στους αλυτρωτισμούς και τους εθνικισμούς. Και τη λύση αυτή υπηρετεί η σημερινή κυβέρνηση, με αίσθημα εθνικής ευθύνης, χωρίς να υποκύπτει σε μικροκομματικούς υπολογισμούς, φραστικούς εξτρεμισμούς, και εθνικιστικές κορώνες.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. dimitris 8:33 22/01/2018

    Αυτό πού δεν έχουν κατάλαβε οι σφετεριστές του όρου αριστερά και οι υποκλεπτοντες της λαϊκής ψήφου
    είναι ότι δεν θα είναι για πάντα πάνω στο άλογο της εξουσίας , και οτι η εσχάτη προδοσία δεν παρά γράφεται.

  2. MARINA. 22:35 21/01/2018

    Καλύτερα Εθνικιστές παρά προδότες και δοσίλογοι.Ό ΣΥΡΙΖΑ έχει στην Ευρωβουλή την Βουλγάρα Κούνεβα και στην Ελλάδα ότι κάνει είναι υπέρ των λαθρομεταναστών και κατά των Ελλήνων.ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας σήμερα από το τεράστιο σε όγκο συλλαλητήριο τον ήπιαν κανονικά.Ό χρόνος μετράει πλέον αντίστροφα για τα καθάρματα της κυβέρνησης.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.