ΕΛΛΑΔΑ

Τι δηλώνει ο ηθοποιός για την καταγγελία εις βάρος του

Στην «αντεπίθεση» ο Παπαγιάννης για την Παυλίδου: Δεν υπήρξε ξυλοδαρμός, ούτε βία

Στην «αντεπίθεση» για το ζήτημα της καταγγελίας εις βάρος του περί ξυλοδαρμού από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου περνά ο επίσης ηθοποιός Μάνος Παπαγιάννης, που κατέθεσε μήνυση εις βάρος της και αρνείται τα πάντα.

«Δεν υπήρξε κανένας ξυλοδαρμός, κανενός είδους βία», δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος» ο Μάνος Παπαγιάννης, προσθέτοντας πως «η υπόθεση έχει πάρει πλέον το δρόμο της Δικαιοσύνης». «Δεν περίμενα το θέμα να πάρει αυτή την έκταση. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Είναι παντελώς ανακριβή αυτά που ειπώθηκαν και γι' αυτό το λόγο αποφάσισα να κινηθώ νομικά».

Στην ίδια εφημερίδα έκανε δηλώσεις και η ιδιοκτήτρια του θεάτρου «Χυτήριο» Βάσια Παναγοπούλου: «Έχω επικοινωνήσει και με τις δύο μεριές. Και έχω ακούσει και τις δύο εκδοχές. Δεν τίθεται θέμα απόλυσης κανενός, για την ώρα, ούτε του Μάνου, όπως μου ζήτησε η Σοφία». Παράλληλα, η ίδια έδωσε εντολή να συνεχιστούν κανονικά οι παραστάσεις, παρά το γεγονός πως η Σοφία Παυλίδου δεν μπορεί να συμμετάσχει λόγω του τραυματισμού της και της αναρρωτικής άδειας που συνέστησαν οι γιατροί. Μάλιστα, η Βάσια Παναγοπούλου ευχαρίστησε δημόσια την ηθοποιό Αγγελική Δαλιάνη, σύζυγο του Μάνου Παπαγιάννη, που αντικαθιστά την Σοφία Παυλίδου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.