ΕΛΛΑΔΑ

Έπεισε συγκρατούμενό του να επιτεθεί στην πεθερά του;

Στο δικαστήριο ξανά ο συζυγοκτόνος από το Βελβεντό Κοζάνης

Στις δικαστικές αίθουσες Γρεβενών θα βρεθεί εκ νέου ο συζυγοκτόνος, Αναστάσιος Τσιουχάρας, που σκότωσε και έθαψε τη σύζυγό του, Ανθή Λινάρδου, τον Ιανουάριο του 2016, στο Βελβεντό Κοζάνης.

Στις 24 Ιανουαρίου 2018, εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Γρεβενών, κατηγορούμενος για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Πιο συγκεκριμένα, φέρεται σαν κατηγορούμενος για συμφωνία μεταξύ αυτού και συγκρατούμενού του, στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών. Οι όροι της συμφωνίας ήταν ότι ο συγκρατούμενος, όταν θα έβγαινε με άδεια από τη φυλακή, θα προκαλούσε σωματική βλάβη στη μητέρα της Ανθής Λινάρδου, που έχει και την επιμέλεια των τριών παιδιών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διερεύνηση της κατηγορίας, ξεκίνησε από καταγγελία που έγινε σε τηλεοπτική εκπομπή, καθώς και σε συγγενικό πρόσωπο της μητέρας της Ανθής, οι οποίοι ενημέρωσαν τις αρχές και η διαδικασία κινήθηκε αυτεπάγγελτα.
Τι λέει η δικηγόρος του

«Παραπέμπεται ως κατηγορούμενος, ο εντολέας μου, για το αδίκημα της πρόκλησης σε τρίτο, για την εκτέλεση κακουργήματος ή πλημμελήματος, την επόμενη εβδομάδα, στις 24 Ιανουαρίου, στο  Μονομελές Πλημμελειοδικείο Γρεβενών. Ο πελάτης μου είναι αθώος, αρνείται την κατηγορία, η οποία είναι ψευδής και ανυπόστατη, και χωρίς έρεισμα στο αποδεικτικό υλικό. Δεν είχε καμία πρόθεση, αλλά και καμία συμμετοχή σε τέτοιο αδίκημα. Δυστυχώς, η κατηγορία αυτή, δυσχεραίνει τη θέση του πελάτη μου, διότι στη βασική υπόθεση, που όλοι γνωρίζουμε, με τη σοβαρή κατηγορία που είχε, δημιουργούνται κάποια ανυπέρβλητα εμπόδια στον υπερασπιστικό αγώνα που έχει μπροστά του. Ελπίζει ότι θα αποδείξει ότι τα πραγματικά περιστατικά και της βασικής υπόθεσης και αυτής για την οποία παραπέμπεται ως κατηγορούμενος, δεν είναι αυτά που παρουσιάστηκαν, αφενός όσον αφορά τη βασική υπόθεση στα ΜΜΕ, αφετέρου όσον αφορά την κατηγορία που αντιμετωπίζει τις επόμενες μέρες ότι στηρίζεται σε ψευδή και ανυπόστατα πραγματικά περιστατικά», λέει στο protothema.gr, η δικηγόρος του Αναστάσιου Τσιουχάρα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.