ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η σχέση τους ήταν πάντα εκρηκτική

Το φαρμακερό αποχαιρετιστήριο tweet του Βαρουφάκη για τον Ντάισελμπλουμ

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις επίσημες ιδιότητές τους ως ΥΠΟΙΚ της Ελλάδας και επικεφαλής του Eurogroup, η σχέση του Γιάνη Βαρουφάκη και του Γερούν Ντάισελμπλουμ απασχόλησε εκτεταμένα τη δημοσιότητα.

Οι εκρηκτικές αλληλεπιδράσεις τους μονοπωλούσαν τα φλας των δημοσιογράφων στις συνεντεύξεις Τύπου μετά τις συνεδριάσεις του Eurogroup και τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ είχαν χύσει πολύ μελάνι για τους αιχμηρούς διαλόγους τους.

Σήμερα, την ημέρα που ο Ντάισελμπλουμ παραδίδει την σκυτάλη στον διάδοχό του στην ηγεσία του Eurogroup, o πρώην ΥΠΟΙΚ δεν θα μπορούσε φυσικά να μην τον αποχαιρετίσει με ένα βιτριολικό tweet. Επέλεξε μάλιστα να το κάνει αναφερόμενος στην συνέντευξη του Ντάισελμπλουμ στους Financial Times, όπου ο απερχόμενος επικεφαλής του Eurogroup τονίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος έχουν αλλάξει πλήρως τη σχέση της Ελλάδας με τους Ευρωπαίους εταίρους.

«Ο αποχωρών (μετά την "απόλυσή" του από τους Ολλανδούς) υπάλληλος του κ. Σόιμπλε έδωσε εύσημα στις μαζορέτες του αφεντικού του για το πραξικόπημα εναντίον της Ελληνικής Άνοιξης. Καλή σταδιοδρομία Γερούν στον ESM, υπό τον έτερο υπάλληλο Σόιμπλε» γράφει η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.